--> «Рішення не фінансувати 27 школу - це абсурд», - Юрій Моклиця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Рішення не фінансувати 27 школу - це абсурд», - Юрій Моклиця

0
-1
«Рішення не фінансувати 27 школу - це абсурд», - Юрій Моклиця
Член громадської організації «Волинський центр розвитку урядування» Юрій Моклиця вважає, що нинішня влада Луцька показує свою тимчасовість, не долучаючись до реаліцізації тривалих перспективних проектів.

Про це він заявив 21 грудня під час публічного обговорення проекту бюджету Луцька на 2018 рік.

"Нинішня влада Луцька підкреслює свою тимчасовість тим, що в неї немає стратегічних рішень і перспективних планів. Навіть те, що було заплановано попереднім керівництвом міської ради, не виконується. Це добудова 27 школи, проект "Безпечне місто" та реконструкція проспекту Волі", - зауважив Юрій Моклиця.

Він зазначив, що не розуміє позицію міських очільників, які нині не виділяють кошти на добудову 27 школи.

"Школа практично на низькому старті. Максимум, що на неї потрібно - це 24 мільйонів гривень. Тим більше, нардеп, який представляє Луцьк та обласна адміністрація готові шукати додаткове фінансування. Вже хоча б 5 мільйонів гривень виділили. Повинно бути співфінансування", - наголосив громадський діяч.

"Або, можливо, їм це просто непотрібно. Або вони хочуть зняти з себе відповідальність з політичних мотивів", - резюмував він.

Зауважимо, 22 грудня у Луцькій міській раді будуть розглядати бюджет на наступний рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні