--> Врятуйте донечку: збирають гроші на лікування дівчини, яка розбилася в аварії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Врятуйте донечку: збирають гроші на лікування дівчини, яка розбилася в аварії

12
0
Врятуйте донечку: збирають гроші на лікування дівчини, яка розбилася в аварії
Юлія пережила реанімацію, кілька операцій, але попереду тривалий процес одужання і дороговартісне лікування. Впасти у відчай дівчині, яка пережила вже другу аварію за життя і нині молиться, щоб мати змогу ходити, не дають рідні.

Життя 18-річної юнки різко змінилося після жахливої аварії у селі Струмівка Луцького району.


«СМЕРТЕЛЬНА АВАРІЯ» І НАСЛІДКИ…

«Смертельна аварія на Волині…», «У Струмівці – смертельна ДТП…», «Страшна аварія у Струмівці…», «Загинула людина, ще шестеро травмувалося…» - такими були заголовки новин про ту саму аварію. 5 грудня. Засніжена дорога. 25-річний водій БМВ, у салоні якого перебувала Юлія Білан, виїхав на зустрічну смугу…

Вона дотепер не пам’ятає деталей тієї події. Через кілька тижнів після ДТП тільки починає пригадувати, що ж трапилося. Насправді, Юлії дивом вдалося вижити після отриманих травм. Її мама Олена Хоречко каже, що лікарі буквально витягнули доньку з того світу, за що вона їм безмежно вдячна.

Юлія на лікарняному ліжку
Юлія на лікарняному ліжку


Сьогодні Юлія перебуває у стінах відділення травматології Луцької міської клінічної лікарні.

«Ось тут вона сиділа. На пасажирському сидінні…» - мама показує фотографію тієї злощасної БМВ, у якій розбилася дочка.

5-го грудня вона чекала дочку вдома і просила добиратися маршруткою, бо дорога була слизькою. Однак все склалося інакше.

А це Юлія до аварії...
А це Юлія до аварії...


Товариш Юлії запропонував підвезти її власною автівкою. Правда, перед тим у справах їздили до Олики. Повертаючись звідти, біля села Струмівка, і втрапили у ДТП. У салоні машини було троє: водій, його товариш і Юлія.

«Вона згадала тільки, що вони стояли в колоні машин. Колона рухалася повільно, бо тоді трохи йшов сніг. Водій БМВ виїхав з колони. І вийшло так, що назустріч – інший автомобіль… Як воно було, сьогодні розбирається поліція», - каже Олена Хоречко.


ВИТЯГЛИ З ТОГО СВІТУ: ДІВЧИНА ПЕРЕЖИЛА ВЖЕ П’ЯТЬ ОПЕРАЦІЙ


«Ми не знали, чи вона буде жити, чи ні. Стільки травм… Молилися, щоб вижила», - розповідає матір дівчини.

Сьогодні вона майже завжди поруч із лікарняним ліжком, бо доньці потрібна постійна допомога.



Тиждень Юлія перебувала у реанімації. Як розповів ортопед-травматолог Луцької клінічної лікарні Микола Пемпко, наразі дівчина пережила вже фактично п’ять операцій.

«Стан її стабільний, середньої важкості. Провели їй практично п’ять операцій, включно з дренуванням грудної порожнини. У неї закрита травма грудної клітки з переломом ключиці, перелом кісток таза, перелом кісток правої гомілки. Попереду в Юлі – тривале лікування. Крім того, реабілітація. Важко сказати, скільки воно займе часу, - не менше півроку», - каже Микола Пемпко.

Те, що лишилося від БМВ, в якому їхала дівчина і двоє її знайомих
Те, що лишилося від БМВ, в якому їхала дівчина і двоє її знайомих


Це вже друга аварія у житті 18-річної Юлії.

«Їх збила машина, коли вона їхала зі своїми хлопцем на скутері. Тоді була черепно-мозкова травма і перелом гомілки. А тут раптом – знов. Я вже не знаю, що то за кара», - бідкається матір.

Родина Юлії – проста і без особливих статків. Живуть у селищі Дубище Рожищенського району. Дівчина офіційно ніде не працювала на момент аварії. Її мама теж заробляє небагато. Батько не проживає з родиною, однак з лікуванням допомагає, хоча і він не має великих доходів.

З коштами на лікування на перших порах суттєво допомогли знайомі, друзі та родичі, які зібрали певну суму. Частково допомагає купувати медикаменти і родина водія БМВ.

Однак наразі на оплату операцій та медикаментів сім’я вже витратила кілька десятків тисяч гривень. А попереду ще тривале лікування, згодом – і реабілітація. Мама Юлії, Олена Хоречко, просто не уявляє, де брати гроші, щоб поставити дочку на ноги.

Сама Юлія з усіх сил тримається за життя і намагається не впадати у відчай. Ледве стримує сльози, коли говорить. Через силу усміхається для фото. Аварія змусила її по-іншому подивитися на життя.

Тепер лишилося стати на ноги…

Олена ЛІВІЦЬКА.

P. S. Рідні Юлії Білан просять небайдужих допомогти у лікуванні донечки матеріально. Номер картки мами дівчини у ПриватБанку: 4149 4978 2901 8375 (Олена Степанівна Хоречко, тел. 0502099743).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідна дівчина, обов'язково скину гроші. Видужуй!!
Відповісти
Дякую вам дуже за підтримку
Відповісти
Юлія,видужуй дівчинко.
Відповісти
Обов'язково)дякую вам
Відповісти
Допоможемо чим зможем!видужуй і може надалі будеш мудріша
Відповісти
Видужуй. І не сумуй. Все буде добре
Відповісти
скинте номер картки шоб я мих скинути кошти та вси дани

Відповісти
Я їй тоді казав шо ми зустрілися неслучяйно бо я знав шо якщо я з нею заговорив тим вечьором то невипадково бо я дуже рідко з кимось завожу з жінок мову на вулиці а в той день я ії зустрів майже біля 10 вечьора за заксом ми поговорили і воно розповіла що іі кинув хлопець і т.д . і шо їй нема кули піти я запропонував зі мною провести чяс поговорити та остатись у мене а вона відмовмлась ото знайте не завжди всіх посилайте бо можливо це буде в останнє.Я сказав одну річь я тебе зустрів невипадково так як і інших в житті і що ій потрібно уникати зараз все окрім мене вона)неповірила)в душі казалось шкода тебе шкода а ти так!Вірьте тим кому треба!Бо може це був не я а а хтось з того світу)
Відповісти
Будеш ходити !Головне вірь!Но завязуй з тим життям шо було!Це твій останній шанс.Як кажуть полюбиш і пройде!А жити і стрімитися треба но до міри розумного.Так шо до заксу прийдеш сама!В тебе все попереду !Гроші не головне !Головне сила волі і віра до чьогось стрімитись!Скажу одне одна людина теж була на твому місці і я приходив до неї но вона мене непослухала і неповірила мені сказала шо всім вона хороша а я не всі)Вона вишла з відти сама но мене забула!Я нагадав про себе но мене відшили)Але я знаю одне шо вдруге вона там залишеться!Так вот!Думайте як знаете.Якшо впізнала себе то задумайся поки не пізно!Людочька)
Відповісти
Це не кара!Людина поки сама не пойме шо правильно а що ні і кого слузати а кого ні то це ніколи нескінчится!В нас дуже зараз багато дівчят в місті які сильно високоі думки про себе,шикарні машини,барделі,шопінг,версаль!Хто вчить лягати під мажорів?які витворяють шо хочють?Запихая прокляті гроші молодим дівчятам!Скажу одне ті всі які на нас дивляться як на бомжів то памятайте ви вже бомж!того без душі ви ніхто!Пусте місце!Це нестосується посту просто так накіпіло сказати.А батькам советую брати ременя і прягти покі з голови невилетять оті ночьні клуби і шопінги з татуажом і спа салоном.Вчіть чьомусь толковому а не після школи зразу на мальти отправляти!
Відповісти
бонд, ти тупенький, в слові мама - 5 помилок, пєдагог жизні)
Відповісти
Та да)У нас в Луцке не клубы а бардели где одни шлюхи под наркотой и салоны красы типа масаж для чюжых а для своих потрахатся)Кстате по ул.Леси Украинки 7)Приходите)Нестесняйтесь всьо крышуется)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні