--> Півсотні сімей у Луцьку мерзнуть і сидять в темряві | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Півсотні сімей у Луцьку мерзнуть і сидять в темряві

1
-2
Півсотні сімей у Луцьку мерзнуть і сидять в темряві
Три вулиці у місті Луцьку – Степова, четвертний Степровий провулок і провулок Красовського – залишилися без електроенергії.

Про халепу, яка сталася на цих вулицях близько 18:30 у четвер, 14 грудня, видання Волинь24 повідомило відразу кілька лучан.

Люди запевняють, що зі слів представників «Волиньобленерго» світло увімкнуть не раніше 16:00 наступного дня.

«У мене електричний котел. Коли пропало світло – у хаті стало холодно. А в мене мала дитина!» - обурюється один з мешканців.

«Я грію хату газом. Але без електрики не працює насос, який ганяє воду по системі і нагріває батареї. До 16:00 ми всі тут замерзнемо!» - бідкається лучанка, мешканка вулиці Степової.

Журналісти звернулися до "Волиньобленерго" з проханням прокоментувати ситуацію. Як пише видання Район.Луцьк, світла немає «через аварійну ситуацію» - запевняють енергетики.

На гарячій лінії «Волиньобленерго» лучанам пояснили, що сталася аварійна ситуація, яку енергетики не можуть ліквідувати вночі, і енергопостачання у помешканнях може з'явитися тільки наступного дня, у п’ятницю, до 16:00.

Район, який залишився без електроенергії, нараховує близько 50 приватних садиб.

На ніч п’ятниці, 15 грудня синоптики прогнозують 0 градусів Цельсія. Уранці і вдень температура підніметься не більш ніж до 3 градусіі тепла
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ну да, там же одні "бідняки" живуть, особливо у провулку Красовського і в 4-му Степовому провулку, хати двоповерхові повистроювали а купити блок безперебійного живлення для котла за 2000 грн. (такий наприклад: http://hotline.ua/computer-istochniki-besperebojnogo-pitaniya/logicpower-psw-500 ) жаба задавила?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні