У Нововолинську неадекват нападає на жінок

0
-4
У Нововолинську неадекват нападає на жінок
У Нововолинську у середу, 13-го грудня близько 13:00 біля банкомату у відділенні банку до 21-річної дівчини приставав чоловік.

Про це пише "Буг".

Дівчина знімала гроші в банкоматі та почула, що до куртки хтось торкається. Забирала гроші, повернулася і побачила, що біля неї просто стоїть чоловік. Він схопив її за талію. Дівчина закричала, вивернулась з-під рук і побігла. На вулиці були люди, але біля банкомату вона була сама. Дівчина навіть відразу не змогла нікому розповісти.

1-го грудня цього року чоловік схопив дівчину за шию та намагався задушити. Дівчат було двоє, вони змогли дати відсіч чоловіку та втекти.

Дівчина розгледіла, що чоловік одягнутий в чорному, шапка з червоним надписом.

"Беззубий та нижчий за мене, я високого зросту, мабуть був або в нетверезому стані або має психічні розлади, бо дивний вираз обличчя", – розповідає дівчина.

Чоловік був невисокого зросту, приблизно 165-167 см. Віком десь 35-40 років. У нього худорляве обличчя та відсутня половина зубів. Одягнений був у чорну куртку та чорну шапку, з червоним надписом.

Коли дівчина йшла з обіду, то бачила цього чоловіка неподалік пам’ятнику воїну-захиснику.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні