--> У Луцьку збили пішохода, який йшов посеред дороги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку збили пішохода, який йшов посеред дороги

4
4
У Луцьку збили пішохода, який йшов посеред дороги
У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого, поблизу АЗС "БРСМ", трапилося ДТП. Опель "чобіток" збив пішохода.

Водій Опеля на перший погляд тверезий, стверджує, що пішохід був п’яним, йшов прямо по дорозі, помітив його пізно.

У автівки - розбита фара та тріщина на лобовому склі. Сам водій запевнив, що тріщина - давня і до удару стосунку не має.

До приїзду карети швидкої допомоги потерпілий, а це чоловік років тридцяти, перебував без свідомості.

Його доставили в лікарню.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Посадити те п'яне бид..о, яке створює клопоти людям. Як це розуміти? Іде п'яний по дорозі? Країна тупих...
Відповісти
Що на останньому фото? Трикутник і конус? Смисл цієї фото?
Відповісти
Опишу вам один випадок із власного досвіду.посеред дороги,взимку лежав чоловік на дорозі.я ледве встиг загальмувати,добре,що швидкість була малою.вийшов з авто,оглядаю його..лице в крові,признаків життя не подає..ну,думаю,хтось точно збив людину і втік.навпроти бачу,їде машина,я швидко включив ліхтаря на телефоні,почав махати,щоб авто пригальмувало і зупинилося.водій теж встиг загальмувати.вийшов з авто і питає,чи то я збив?кажу,що ні.ну,думаю,не лежати ж йому на дорозі,почав відтягувати на обочину...тут у того"чудака"відкриваються очі і він мене питає,що я роблю у його хаті...виявилося,що він сильно п,яний,багато разів падав,розбив ніс і голову,задовбався іти і ліг на дорозі(але йому здавалося,що він вже вдома).але тут історія не закінчилася..викликав я міліцію(нової поліції ще не було),вони приїхали за хвилин тридцять,обдивилися його,посміялися,сказали"не наш клієнт"і поїхали геть...короче.якось я випитав у нього адресу і завіз його додому!отак буває.п.с.якщо чесно,я вдячний Богу,що іменно я його побачив.не знаю,вижив-би чоловік той.все-таки слизько,мороз...хто зна,якби все могло статися!
Відповісти
До поліції таке прохання.ви отак трохи покатайтеся по-селах ввечері(особливо коли тепло ,коли садять огороди ,або збирають врожай),п,яних людей,які йдуть пішки посеред дороги,їдуть на велосипеді або кіньми на фірі теж п,Яні цих людей дуже багато.і чомусь всі пішоходи думають,що водій все має бачити...водій теж людина,може засліпити його зустрічне авто і т.д.а потім дтп,жертви і поясни судді,що ти цього не хотів.треба штрафувати(на великі суми)отаких пішоходів.вони не розуміють слів,повірте,я багато разів пробував пояснити.і ще одне,в нас люди на горілку гроші завжди мають,а от на дорожній жилет-ні!!треба ввести в правила обов,язкове вдягання жилету пішоходам на дорозі в нічний час і контролювати цей процес.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні