--> Більша частина волинських шкіл та лікарень може залишитися без газу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Більша частина волинських шкіл та лікарень може залишитися без газу

0
0
Більша частина волинських шкіл та лікарень може залишитися без газу
У січні 2018 року близько 65% бюджетних установ може залишитись без газу.

Садочки, лікарні та школи можуть залишитися без поставок газу через те, що вони не почали тендерні процедури для закупівлі газу в наступному році. У той же час, тендерна процедура не є гарантією кращої ціни на газ - фахівці «Волиньгаз збут» звертають увагу на те, що окремі постачальники в подальшому завищують ціну торгів на 10-20%, - повідомляє прес-служба Волиньгазу.

Постачання газу можливе лише при наявності в спожавачів – юридичних осіб відповідних договорів із компаніями-постачальниками. Згідно з чинним законодавством, усі бюджетні та держустанови з річним обсягом закупівлі газу більше ніж 200 тисяч гривень, зобов'язані провести процедуру закупівлі природного газу на тендерних торгах на платформі ProZorro.

Але на Волині лише 35% бюджетних установ провели такі тендери. Решта навіть не починали таки процедури, які, зазвичай, тривають майже місяць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні