--> На луцьких муніципалів за рік витрачають 10 мільйонів гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На луцьких муніципалів за рік витрачають 10 мільйонів гривень

7
-3
На луцьких муніципалів за рік витрачають 10 мільйонів гривень
У Луцьку на утримання департаменту муніципальної варти за рік витрачають близько 10 мільйонів гривень.

Про це йшлося у середу, 13 грудня, під час засідання бюджетної комісії міськради.

Директор департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова повідомила, що муніципальна варта провела на придбання автомобіля на 38 тисяч гривень дешевше, аніж розраховували – за 412 тисяч гривень. Відтак, вони просять виділити зекономлені кошти на купівлю комп’ютерної техніки.

Депутат Тарас Шляхтич поцікавився, скільки цьогоріч витратили на придбання техніки для муніципалів. Лілія Єлова відповіла, що 307 тисяч гривень.

Голова комісії Борис Смаль запитав, скільки коштів «прийшло» у бюджет міста завдяки департаменту. Натомість Лілія Єлова сказала, що не готова відповісти на це питання. І додала, що у штаті департаменту наразі працює 50 людей.

«Це, здається, більше, ніж у патрульній поліції», - зазначив депутат Павло Данильчук.

«Коли читати повідомлення про муніципальну варту, то здається, що вони є скрізь», - сказав Борис Смаль.

Своєю чергою, Микола Дендіберін поцікавився, скільки загалом витрачають грошей за рік на утримання департаменту муніципальної варти.

«Плюс-мінус 10 мільйонів гривень», - додала директор департаменту бюджету та фінансів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цим дармоїдам і 5 лямів забагато
Відповісти
ось так і прайобується міська казна...
Відповісти
Від тих муніципалів користі...вони можуть дідусів-бабусь що торгують ганяти,загорожі розбирати,то який з того прибуток..
Відповісти
а в Сиротинської морда і дупа все ширшає і ширшає..
Відповісти
А на ремонт та прибирання вулиці Тарасова немає коштів! Толку з тих муніципалів, віники в руки а не планшети.
Відповісти
Та Стервочинська жирна потвора незнає перед ким як вислужитись і кому підлизнути, пхає тих інспекторів куди тільки можна, як читаєг статті то сміх розбирає і за громадськім порядком дивляться, а ще невідкладну медичну допомогу надають, а насправді понабирала птушніків і курує ними, а вони в свою чергу без аналізу і логікі виконують накази!!!
Відповісти
Коли розформують цю непотрібну організацію! Скільки можна не звертати увагу на роботу їхнього керівника, вона робить, що захоче!!! 10 млн! За який ....й такі гроші, форма, велосипеди, авто, планшети! Понабирали по оголошенню і ходять, добре що спінери не крутять! За ці гроші можна вирішувати питання з безпритульними тваринами! В Луцьку нема умов щоб люди забезпечували свої потреби у парковці, вигулу собак, куріння і так далі, а ці у..ди виписують штрафи! Вони гонять бабусь і дідусів, а от до валютчиків він куй підійде, Юля, зроби контрольну закупку в валютчиків, дай протокол!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні