--> Мешканці Старого Луцька дві доби сидять без води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мешканці Старого Луцька дві доби сидять без води

0
3
Мешканці Старого Луцька дві доби сидять без води
У Старому Луцьку жителі вулиць Драгоманова та Братковського лишились без води через аварію. Конумальники не можуть відремонтувати порив, мовляв, немає грошей.

"Сьогодні (11 грудня, - ред.) на місце аварії нарешті прибути працівники КП "Луцькводоканал". Але не для того, щоб оперативно вирішити проблему. А щоб походити туди-сюди. З поважним і бундючим наче у індиків виглядом поскаржитися на відсутність грошей на ліквідацію аварії", - пише активіст Андрій Білан на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як зазначає Білан, комунальники не змогли пояснити, чому немає води.

"А ще прозоро натякнули, що проблему доведеться вирішувати коштами місцевих жителів. Словом поважно і задумливо походили туди-сюди, відкачали воду і поїхали собі", - підсумовує лучанин.

Натомість у "Луцькводоканалі" повідомили, що у підвалі будинку, що на вулиці Братковського, 11, стався порив водопроводу, тому довелося перекрити воду.

"У Старому місті дуже старі мережі і важко розібратися, кому належить водопровід. Зараз наш майстер з аварійною бригадою знаходяться на місці. Якщо виявиться, що водопровід "Луцькводоканалу", то будемо ліквідовувати. Якщо ні - шукати власника, який має написати заяву на ліквідацію пориву, або ж ліквідувати аварію сам", - зазначили на підприємстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні