Луцькі двори масово закидають сміттям. ВІДЕО

3
1
Луцькі двори масово закидають сміттям. ВІДЕО
У Луцьку чимало дворів потопають у смітті. Комунальники кажуть "зламався сміттєвоз".

Луцьк вчергове потопає у смітті. Цього разу – скаржаться мешканці 33 кварталу. Обурюються здебільшого у соціальних мережах, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Лучанка Ольга Зейлик розповідає: “Жителі будинків №16, 14, 14а та 12, що на проспекті Соборності безмежно вдячні за “чистий” двір. МЖК, нам щоразу треба у Фейсбук писати, щоб ви зробили свою роботу і прибрали сміття з контейнерів? Це, звичайно, дієво, але чому жителям доводиться щоранку проходити повз цю купу гидоти, чому пакети зі сміттям повинні бути розкидані, а потім розірвані собаками???”

Мешканці навколишніх будинків кажуть, що таке чи не вперше.

Нагадаємо, раніше про те, що з дворів кілька днів підряд не вивозять сміття, вже повідомляли інші мешканці проспектів Відродження і Соборності.

На підприємстві «МЖК», яке обслуговує цей район, кажуть, що про проблему знають. Причина – у зламаному сміттєвозі.

«Машина зламалась у неділю, але потрібна була рідкісна деталь, тому ремонт затягнувся. Ми позичаємо транспорт у «Луцькспецкомунтрансу» і частково забираємо сміття, але не в повному обсязі», - пояснив Валерій Ковалюк.

Зауважимо, на сайті підприємства інформацію про відсутність сміттєвоза не розмістили. Проте обіцяють, що вже на вихідних Луцьк стане чистим.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого масово закидають,це масово не вивозять сміття. МЖК пороблено ,без екстраснсів невивезуть. Пишіть на СТБ ,вам поможуть.
Відповісти
На вул. Чорновола ,Липинського,Сухомлинського,зробили гарний благоустрій,а от розуму де поставити сміттєві баки не хватило. Взяли та й вивезли баки на центральну дорогу. Сміття літає по всй дорозі,біля сміттєвих баків стоянка автомобілів,за сміттєвими баками майстерня по ремонту взуття.Який дурень додумався так розмвстити цей бред.
Відповісти
Його замма не краща,все тирять,списують та клеять ліпові на підїздах смету про псевдо виконані роботи,лампочку у підїзді не поміняють
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні