В онкохворої дівчинки з Волині Насті Абрамчук знову росте пухлина

0
-3
В онкохворої дівчинки з Волині Насті Абрамчук знову росте пухлина
У маленької волинянки Насті Абрамчук знову почала рости пухлина головного мозку.

Дитині потрібна термінова операція, - повідомили у групі підтримки Насті Абрамчук у Фейсбуці.

"Новини не втішні... Контрольне МРТ показало, що пухлина в мозку Настусі Абрамчук знову почала рости. Турецькі лікарі проаналізували останні дослідження і викликають терміново на операцію в клініку MEDICALPARK. Ризики операціі дуже великі, але це єдиний шанс для Настусі одужати і стати на ноги", - повідомляють волонтери, які опікуються Настею.

"Батьки плачуть. За ними остаточне рішення летіти з дитиною до Стамбулу і проводити хірургічне втручання. Вибір за таких ризиків нелюдський. Настя плаче :"Хочу на Миколая та Новий Рік бути вдома..." Часу обмаль. Нам ТЕРМІНОВО потрібно зібрати гроші, яких не вистачає на оплату операціі. Лишилось зібрати 4 800$!" - додають вони.

Картка ПриватБанку Сергій Абрамчук 4149 4996 4811 1977.

Нагадаємо, Настя Абрамчук - дівчинка з Ковеля. У неї - гліобластома стовбурових відділень головного мозку диффузного характеру. На лікування маленької ковельчанки збирала гроші вся Волинь. Раніше вона пройшла курс лікування у Туреччині. Тепер же дитині потрібна термінова операція.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні