У Луцьку розкрили «безрукого» шахрая

3
2
У Луцьку розкрили «безрукого» шахрая
У Луцьку викрили «жебрака», який просив милостиню біля військового госпіталя.

Відео виклала на своїй сторінці у Фейсбуці Інна Бортнік.

Чоловік просив милостиню біля військового госпіталя, що на Сенаторки Левчанівської у Луцьку. Люди запідозрили неладне і попросили документи. Той їх надавати відмовився.

Коли люди розмотали бинти, виявилося, що руки у чоловіка цілі.

Вони змусили афериста піти до госпіталя та передати зібрані гроші на лікування військових.

Чоловік заявив, ніби приїхав з Хмельницької області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так це ж гузь
Відповісти
Люди милі,що робиться в нас в Україні!?звичайно,те що обманював це не правильно,але в нас така держава,що скоро пенсіонери,діти,і всі інші будуть стояти і просити гривню,ціни страшні,зарплати,пенсії мізерні,ніхто не заставляв йому кидати гроші,принаймі він не витягнув у вас з кишені,а ось цей мужлан в зеленій курточці,краще б пішов якось депутата так поштовхав,поугрожав,теж мені "рішало"!!!!!
Відповісти
З таких інвалідів в лапках усе й починається! Цей "мужлан", як висловилось "нема слів" наводить порядки у рідному місті, а інші мовчки обурюються, нічого не роблячи, когось можна обс... ати. Такі хлопці на Сході воюють, або допомгають в тилу армії і військовим, а цей сів під госпалем і вдає із себе хворого і безрукого, де гарантія, що він перед цим ще не витягав гаманці із сумок на Старому ринку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні