«Курорт Шацьк» може працювати протягом року

6
-1
«Курорт Шацьк» може працювати протягом року
На Шацький курорт можна буде їздити не два місяці, а цілий рік.

Про це розповів керівник департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка в інтерв'ю "Волинь24".

"Одеські фахівці наразі проводять курортологічні дослідження природних ресурсів. У планах – щоб «Курорт Шацьк» працював не два місяці, а весь рік", - зазначає чиновник.

На курорті хочуть зробити бювет, щоб люди мали змогу лікуватися цілющою водою, приймати процедури. Потім - зробити басейни і аквапарк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НА ЛІСОВІЙ ОЧИСНІ НЕ ПРАЦЮЮТЬ У ПАНСІОНАТІ ШАЦЬКІ ОЗЕРА ПОДІБНА СИТУАЦІЯ У С СВІТЯЗЬ ВЖЕ ПОБУДУВАЛИ КАНАЛІЗАЦІЮ ПРАВДА НА ПАПЕРІ ТО ПРО ЯКИЙ КУРОРТ МОВА? І МОЖЕ НАРЕШТІ ПЕРЕСТАНЬТЕ БАЖАНЕ ВИДАВАТИ ЗА ДІЙСНЕ БО ГИДКО ЧИТАТИ ПРО РОЗВИТОК РАЙОНУ А КРУГОМ ЛИШЕ БАРДАК І ПОВНИЙ ДЕРИБАН ЗЕМЛІ
Відповісти
дійсно мови багато а толку не має а в санаторії Лісова пісня скоро корпуси просто попадають один від грибка адругий від вишок і буде по всьому а про землю то дійсно забирають сотнями гектарів а місцева влада мовчить як риба
Відповісти
Фото - Віктор Петрук
Відповісти
ВЗЯЛИ ПАЦАНА БЕЗ ДОСВІДУ В ОДА НА РОБОТУ -ОТ ВІН І РОЗКАЗУЄ НАРОДНІ КАЗКИ ПРО ВОЛИНСЬКІ ДОРОГИ ,ПРО КУРОРТ ШАЦЬК,ЗОВСІМ НЕМАЮЧИ ЗЕЛЕНОГО ПОНЯТТЯ НІ ПРО ДОРОЖНЕ БУДІВНИЦТВО,НІ ПРО РОЗВИТОК І РОЗБУДОВУ СВІТЯЗЯ.ПРОСТО ЖАХ ЦІ БАЙКИ ЧИТАТИ!!!!!!!!!!
Відповісти
У СВІТЯЗІ ВСІ ПОБУТОВІ ВІДХОДИ ТЕЧУТЬ В ОЗЕРО БО ВИГРІБНІ ЯМИ ЦЕ ПРОСТО ЗАТРИМКА ВІДХОДІВ НА МІСЯЦЬ ЧИ ДВА І ВСІ БАЗИ ІПРИВАТНІ БУДИНКИ У КУТОЧКУ РИБАЛКИ ПРОСТО ТОНАМИ СКИДАЮТЬ А ГОЛОВА РДА ПРОВІДУЮЧИ НЕСТЕР ХАУС ВСЕ БАЧИТЬ ЯК І МІСЦЕВИЙ ВОЖДЬ ТОЙ ВЖЕ БУДУЄ РОКІВ ДЕСЯТЬ АЛЕ ЩЕ НІЧОГО НЕ ПОБУДУВАВ ТО З КИМ ВИ ТОЙ КУРОРТ БУДУЄТЕ?
Відповісти
Правду пише ДПМК на революційній високій хвилі залетів в ОДА наш побратим МИРКА ІВАН.Немає досвіду,практики,наукового підходу до вирішення дорожних курортних проблем - не робиться практично нічого.Доріг добрих немає ,фінансування немає-голий популізм!!!! Просто страшно що нічого не робить...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні