--> Зі Львова до Луцька відправили автобус з розбитим лобовим склом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зі Львова до Луцька відправили автобус з розбитим лобовим склом

3
3
Зі Львова до Луцька відправили автобус з розбитим лобовим склом
Водій автобусу "Буковель-Луцьк" намагався заклеїти розбите скло скотчем.

Про це у спільноті "Наш Луцьк" написала Тетяна Черних.

"Щойно придбала квиток до Луцька на автобус Буковель-Луцьк. Варто зауважити, ціна не найнижча - 155 грн. (з Луцька квиток до Львова коштував 121 грн.). Йду від каси до свого автобуса і бачу таку картину: шофер намагається заклеїти лобове скло скотчем, а скотч не прилипає і сипляться крихти скла." - йдеться у дописі.

"На моє питання як Ви збираєтеся їхати і чи Вам видно дорогу (при таких погодніх умовах), водій кидає жарти, явно виражаючи свою злість та невдоволення. Звертаюсь у касу щодо обміну квитка на наступний рейс, кажуть повернуть кошти з втратою 30% вартості купленого мною 5 хв. тому квитка. Після недовгих переконань з моєї сторони, квиток таки обмінюють, ще й здачу видали)))" - пише Тетяна Черних.

"Питання. Чи має право АС випускати в дорогу автобус у такому стані??? А потім не дай Бог новини про підвищену аварійність!!! Водію звичайно бажаю щасливої дороги. І зі всією повагою до перевізника, але будьте добрі, дбайте про здоров'я власне і Ваших пасажирів!" - резюмує Тетяна Черних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В перевізника який живе в гуртожитку на 8 поверсі є страхова компанія. МОЖЕ ЇХАТИ І ЗРОЗБИТИМ СКЛОМ.
Відповісти
Таке враження,що Тетяна вирішила "пропіаритись".
Відповісти
Просто таким незвичним способом Тетяна пiсля двох невдалих шлюбiв шукае третього чоловiка i нового батька двох своiх доньок ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні