--> На луцькому хлібзаводі намалювали величезне графіті з персонажами «Маленького принца» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На луцькому хлібзаводі намалювали величезне графіті з персонажами «Маленького принца»

5
0
На луцькому хлібзаводі намалювали величезне графіті з персонажами «Маленького принца»
На одній зі стін луцького хлібзаводу "Теремно Хліб" з'явилось величезне графіті, на якому зображені персонажі книги Антуана де Сента-Екзюпері "Маленький принц".

Світлини графіті опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці художник Андрій Присяжнюк.

"Результат моєї співпраці з гарною командою ТЕРЕМНО ХЛІБ", - прокоментував він фото.

На величезному графіті зображений сам Маленький принц та лисеня. Також на ньому написана цитата з твору: "Ти живеш у своїх вчинках, а не в тілі. Ти - це твої дії, і немає іншого тебе".

Керівник відділу маркетингу "Теремно Хліб" Олександра Борук розповіла, що над ідеєю муралу команда працювала кілька місяців.

"Нам хотілось зробити щось грандіозне, щось таке, що надихатиме і матиме зміст. Зупинились на персонажах "Маленького принца", тому що цей твір має надзвичайну філософію, це казка радше для дорослих, аніж для дітей", - зауважила представниця підприємства.

З її слів, Андрію Присяжнюку вдалось намалювати графіті буквально за тиждень, попри те, що за цей час був і дощ зі снігом, і туман.

Для малюнку обрали стіну, яку добре видно з-за меж території заводу. Для тих же, хто хоче побачити графіті зблизька, є можливість потрапити на екскурсію хлібзаводом, які проводяться щотижня.

Нагадаємо, раніше Андрій Присяжнюк намалював величезну сову на стіні школи у селі Заброди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Графіті та мурали це ознаки бідних районів в цивілізованих країнах. Коли нема бабла навести порядок,то малюють на стінах.
Відповісти
Вираження свого незадоволення в інтернеті - ознака нещасних людей. Нема чим зайнятись, то мозолите очі тут. А графіті неймовірне!
Відповісти
нарешті здорові новини про здорових людей
Відповісти
А нафіга він накреслив око на ляльковому театрі навпроти мерії? Це що - значить, що лучани контрольовані? Ким?
Відповісти
це значить що ти параноїк
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні