Волинські військові, капелани і волонтери отримали відзнаки. ФОТО

2
-6
Волинські військові, капелани і волонтери отримали відзнаки. ФОТО
Волинські військові, капелани і волонтери отримали відзнаки
У Володимирі-Волинському нагородили воїнів, військових капеланів та волонтерів.

Відбулися урочистості у районному будинку культури у вівторок, 5 грудня.

На початку дійства воїни поклали квіти до обеліску Слави та Пам’ятної дошки полеглим в АТО. Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих на Сході країни. Із вітальним словом до військових звернулися єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей і капелани, котрі побажали миру.

Потому за добровільне забезпечення проведення АТО в Донецькій та Луганській областях, волонтерську діяльність відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» нагородили: віце-канцлера Володимир-Волинської єпархії УПЦ КП, члена організації «Військові капелани Волині» Ігоря Бігуна, волонтерів з Луцька Олену Звєрєву, Василя Нагорного, Галину Неспай та волонтера з Володимира-Волинського Андрія Кандибу.

За особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання військового обов’язку та з нагоди Дня Збройних Сил України, голова ОДА Володимир Гунчик оголосив подяку та вручив годинники військовослужбовцям військової частини В1008 Сергію Бурлюку, Олександру Долінчку, Андрію Дудіку, Дмитру Замризі, Василю Мазурку.

Також подяки оголосили начальнику служби охорони державної таємниці військової частини А2892 Володимиру Матвієнку, начальнику апаратної вузла зв’язку військової частини А2042 Сергію Фугілю, підполковнику Турійського військкомату Антону Нестеренку.

У свою чергу, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк вручив грамоти та грошові премії сержанту технічної батареї військової частини А2892 Віталію Адамчуку, командиру танку, оператору пожежного взводу частини А1008 Олександру Ващуку, радіотелефоністу медичного пункту частини А1008 Наталії Дейнеці, водію відділення забезпечення Володимир-Волинського районного військкомату Олександру Ружуку, командиру відділення 2-го механізованого взводу 3-ї роти частини А1008 Валерію Кухаруку, старшому офіцеру відділення з морально-психологічного забезпечення частини А2892 Юрію Петруку та іншим.

Упродовж дійства святковий настрій воїнам зі сцени дарували місцеві вокалісти-аматори.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звереваттільки недавно кричала Гунчик геть, а тут вже підлизує.. Як Пр@*! _ка....
Відповісти
Ті блядь попи-капелани і злодії більше мають нагород, як учасники АТО.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні