У селі на Волині «швидка» не їде до хворих через жахливі дороги

0
2
У селі на Волині «швидка» не їде до хворих через жахливі дороги
Через жахливий стан дороги на Михайла Грушевського у селі Усичі, Луцького району бригада "швидкої" не може доїхати до місця виклику.

Про це йдеться у сюжеті Волинського телебачення.

«Скору не можна визвати. Є ж старші люди. Невже ми не заслужили кращої дороги?», - розповідає жителька села Світлана Стаднюк.

Дорослі й діти щодня змушені долати кілометр ям та болота. Взуття на підборах замінили гумові чоботи.

«В таку погоду, коли дорога більш-менш суха, то можна йти. А коли дощ проходить, то тут хіба що танком можна їхати. Ми обходимо травою, якщо вода не стоїть. Я завжди по коліна в болоті. Це страшне, що робиться. Вулиця названа на честь Грушевського, але не думаю, що він би хотів бачити наше життя на такій дорозі», - каже місцевий мешканець Павло Захарчук.

«Хоч би щебінь поклали. Машини до нас не доїжджають», - обурюється селянка Наталія Захарчук.

За словами Світлани Стаднюк, добиватися ремонту дороги жителі почали ще декілька років тому. Надія, що на ній з’явиться покриття, з’явилася торік. Із облдержадміністрації прийшла відповідь, що об’єкт внесли до переліку робіт на 2016. До ладу привели лише 600 метрів шляху.

Детальніше - у сюжеті

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні