--> У Києві затримали Міхеїла Саакашвілі просто на даху його будинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві затримали Міхеїла Саакашвілі просто на даху його будинку

11
0
У Києві затримали Міхеїла Саакашвілі просто на даху його будинку
Затримали екс-голову Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі, який виліз на дах 8-поверхового будинку та погрожував зістрибнути вниз, якщо його торкнуться правоохоронці.

Про це повідомляє УНІАН.

Лідер "Руху нових сил" Михеїл Саакашвілі піднявся на дах 8-поверхового будинку, поки в його квартирі тривав обшук. Він погрожував стрибнути вниз, якщо його зачеплять правоохоронці.

За даними джерел, це справа Генеральної прокуратури. Обшук проводять із залученням спецпідрозділу "Альфа" в рамках кримінального провадження щодо політиків-втікачів, які могли фінансувати акції Саакашвілі.

Правоохоронці вивели колишнього голову Одеської облдержадміністрації, лідера “Руху нових сил” Михеїла Саакашвілі з будинку й посадили в автомобіль.

Біля під’їзду будинку, в якому проживає політик, відбулися сутички, мітингувальники намагалися заблокувати проїзд автомобіля. Силовики взяли автомобіль в кільце та проштовхувалися проїжджою частиною.

Речниця СБУ Олена Гітлянська заявила, що співробітники Генпрокуратура та Служби безпеки України проводять слідчі дії у квартирі політика.

При цьому із власних джерел УНІАН стало відомо, що обшуки проводяться у рамках розслідування справи щодо фінансування мітингів, організованих партією Саакашвілі в Києві, представниками колишньої влади.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підпис поставив, а коментар до статті забув написати. )))
Відповісти
Вася в палату! і ліки прийми скотиняка
Відповісти
Ти ще крини - "Міхо - ми з тобою", і всі разом...психіатр він... Часом не той який людей без ліцензії лікував і в шахи грав?
Відповісти
А може це теперішній владі пора робити щось для людей,а не боротися з"вітряками"!.не хай не забуває яким чином вони прийшли до влади,всяке може бути можуть і теперішніх "попросити"!!!
Відповісти
Так. Зараз важко сказати, хто більше дбає про Україну: Саакашвілі чи Порошенко. Можливо Саакашвілі бачить те, що не бачимо ми. Можливо він знає або здогадується про домовленості Путіна з Порошенком. Хто знає... Час покаже.
Але, то що Порошенко і його команда зобов'язані пам'ятати, що вони всього лише народні обранці. І якщо Україна (як при Януковичі), днем на словах буде за ЄС, НАТО і європейське майбутнє, а вночі на ділі буде повзти в зворотну сторону, то... нам не звикати повалити Порошенко на черговому Майдані. Нехай про це пам'ятає завжди.
Відповісти
цих "попросити" буде не так просто як януковоща, ці міцно вцепились...
он один вже цукерками не торгує, а скуповує землю десятками ТИСЯЧ гектарів, в той час коли навіть "атовці" не можуть отримати належне. Я вже не кажу про простих людей, які мають право на безкоштовне отримання 6 соток (по 5 ділянок на людину)
Відповісти
Най би стрибав у низ, хто не скаче той москаль!
Відповісти
О! О це несподіванка, кремлетролі добралися і до Волині.
Відповісти
А ти хто такий? Такий самий чорножопий гєнацвалє? Чого ви сюди претесь? Сидіть там в своїй Грузії, чи звідки ви там лізете?
Відповісти
А ти напевне найперший з них)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні