«Бім кидався на людей», - директор луцького притулку для тварин

9
-4
«Бім кидався на людей», - директор луцького притулку для тварин
Пса Біма, який мешкав у Луцьку на вулиці Лесі Українки, забрали у КП «Ласка», бо на його поведінку неодноразово скаржилися люди.

Про це у коментарі розповіла директор притулку Богдана Новарчук.

За її словами, декілька місяців тому, коли Біма відвезли у «Ласку» з цієї ж причини, волонтери забрали пса з притулку і обіцяли знайти йому домівку, однак донині цього не зробили.

«Минулого разу ми казали, що якщо буде ще якась скарга, ми Біма заберемо. Згідно з програмою, яка діє у Луцьку, всі тварини підлягають відлову. Їх можуть повернути лише за 100 % згоди жителів будинку. Якщо є скарги, тварину забирають на територію підприємства допоки їй не знайдуть господаря. За два дні було кілька скарг на Біма», - зауважила Богдана Новарчук.

Вона додала, що нині Біму та іншим тваринам, які мешкають у «Ласці», шукають хороших господарів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дану на нари. Дістала
Відповісти
Хороший собакен.спокойный и адекватный. Наверно алкотестером попросим проверить заявителей или накрайняк справку с психушки. не лезте к собаке и она вас не тронет . собакен чувствует настроение психически неуравновешенного чела
Відповісти
Вчора мій син випадково впав на Біма, і цей "агресивний" пес навіть не здригнувся, а натомість щей намагався лизнуть його. Щоразу як ми проходимо мимо він тулиться до сина, і радісно махає хвостом. Ми будемо скучати
Відповісти
у притулок тих хто скаржиться на собаку
Відповісти
Вчора ваш улюбленець напав на інваліда візочника,що проїжджав біля велокави,продавець кави замість того ,щоб заспокоїти пса нагадав ЛЮДИНІ В КОЛЯСЦІ про кримінальну відповідальність за знущання над тваринами. Й
Відповісти
Бім - добрий лагідний пес. По центру міста бігає досить багато агресивних тварин, але чомусь їх не бачать. Дивна ситуація. Шкода цю тваринку. Кілька місяців тому йому розбили голову, але він однаково терпить нашу жорстокість. Прикро.
Відповісти
У притулку жахливі умови для собак. Цей пес нікого не чіпав а якщо на когось гавкав то ж не зїв.
Відповісти
Таких "людей" які не люблять тварин і шукають лише приводу їх позбутись у пеклі чекає окреме місце!
Відповісти
Я щодня ходила повз Біма на роботу!!!Гавкав собі та й гавкав!Просто рано вигулюють багато собак!І він гавкає-бо це є пес!Жодної агресії з його сторони небуло!Хороший пес!Може якій курві зранку попав не під настрій!Хороший пес!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні