--> Луцькі патрульні тренуються на автосимуляторі за півмільйона гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі патрульні тренуються на автосимуляторі за півмільйона гривень

1
4
Луцькі патрульні тренуються на автосимуляторі за півмільйона гривень
Луцькі патрульні покращуватимуть навички водіння на автосимуляторі.

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

Разом зі студентами Луцького технічного вишу практикуватимуться на автосимуляторі ще й патрульні. Агрегат, вартістю пів мільйона гривень презентував університету волинський автоклуб. Запрограмований він у водійській категорії С. На уявній вантажівці можна їздити у різні пори року, з різною вагою та з різними рівнями складності.

Відтепер на симуляторі покращуватимуть навички водіння і луцькі патрульні. Одним із перших спробував свої сили заступник начальника управління Роман Буховець. Зізнається, що хоч і має роки водійського стажу за плечима, проте щоб підкорити такий автомобіль – доведеться попітніти.

Співпрацювати з патрульними одразу погодився ректор технічного вишу. Для поліціянтів, як і для студентів, практика на автоімітаторі буде безкоштовною.

Презентували симулятор на початку листопада. Він поки не на постійній основі. Але, принаймні, декілька місяців студенти технічного вишу та патрульні зможуть імітувати кермування фурою з уявним вантажем у 30 тонн. А якщо проект матиме успіх – обіцяють подарувати агрегат університету.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на вантажіці))) Нафіга воно треба поліції?)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні