Луцький собачий притулок отримає від Євросоюзу 90 тисяч євро

1
2
Луцький собачий притулок отримає від Євросоюзу 90 тисяч євро
Луцьке комунальне підприємство «Ласка» отримає від Євросоюзу грант на 90 тисяч євро на проведення занять з дітьми-інвалідами.

Про це «Волинь24» розповіла керівник підприємства Богдана Новарчук.

Вона зауважила, що підприємству вдалось виграти грант від Євросоюзу. 90 тисяч євро Луцьку виділять на проведення каністерапії – лікування з допомогою собак. Одночасно цей проект реалізовуватиметься у Білорусі, яка отримає від Євросоюзу 60 тисяч євро.

У Луцьку, за словами Богдани Новарчук, за європейські гроші збудують літній майданчик для занять, а також проведуть низку заходів. Зокрема, європейські фахівці повинні навчити українських спеціалістів каністерапії. Останні проводитимуть заняття для дітей з особливими потребами.

«Якщо не буде морозів, за зиму плануємо збудувати майданчик, щоб вже весною він запрацював», - зазначила керівник КП «Ласка».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ту богдану саму треба каструвати і в клітку-їсти ту гидоту яку вона нам дає... а грошики на відкати і собі в кишеню кладе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні