--> У Луцьку водій, який вигнав сина атовця з маршрутки, вибачився перед матір’ю хлопця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку водій, який вигнав сина атовця з маршрутки, вибачився перед матір’ю хлопця

3
8
У Луцьку водій, який вигнав сина атовця з маршрутки, вибачився перед матір’ю хлопця
Водій, який висадив з маршрутки сина загиблого в АТО бійця, публічно вибачився перед матір’ю хлопчика — Юлією Гулюк.

Про це йдтеться у сюжеті "12 каналу".

Водій частково провину визнає. Каже, якби знав, що це син учасника АТО, то б ніколи не висадив хлопчика, з маршрутки. Підліток скористався статусом члена багатодітної сім’ї, а таких він нібито не зобов’язаний перевозити, бо держава гроші за їх проїзд не повертає. Чому тоді триває продаж квитків для цієї соціальної групи лучан, — досі не зрозуміло.

Мати хлопчика здивована. Каже і подумати не могла, що у облдержадміністрації так швидко відреагують на пост у соціальній мережі: зберуть нараду, притягнуть винних до відповідальності.

За поточний рік до департаменту інфраструктури зверталися зі скаргами більше 10 людей — учасники АТО, дружини загиблих воїнів, чиїх дітей відмовлялися перевозити безплатно.

Цього року область закладає 5 мільйонів гривень на перевезення усіх пільгових категорій населення, додатково гроші виділять райони. Якщо за повного відшкодування коштів водії і далі висаджуватимуть з маршрутки пільговиків, то з перевізниками договори облдержадміністрація буде розривати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже зручно ,"накосячив" вибачився,і "як з гуся вода"!!!
Відповісти
може виділять як завжди
Відповісти
НУ що дорогі мої Волиняни, водій робить те що каже перевізник. На обох відповідальність.Але водії люди жадні і вони непросто не беруть на автостанції цю категорію людей, а провозять кілька зупинок на ці гроші що заплатив.А тоді починають цей цирк звисадкою пасажира і надіються що якійсь пасажир доплатить повну вартість білету. Що неодноразово приходились наблюдати в маршрутці. НЕЗНАВ, ВСЕ ВІН ДОБРЕ ЗНАВ просто ніхто недоплатив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні