Що у декларації луцької чиновниці, яка купила землю за 200 тисяч гривень

8
-7
Що у декларації луцької чиновниці, яка купила землю за 200 тисяч гривень
Очільниця департаменту соціальної політики Луцькради Вікторія Майборода володіє квартирою, трьома машинами, складом та чималими доходами.

Нагадаємо, на сесії у мерії чиновниці продали земельну ділянку площею 0,1 гектара для будівництва складу вартістю понад 200 тисяч гривень.

Що ще задекларувала за 2016 рік Вікторія Майборода поцікавилось "Волинь24".

Серед об'єктів нерухомості жінка володіє квартирою загальною площею 57 м.кв., гаражем та чималим складом (199 м.кв.) у Луцьку. Ймовірно, це саме той склад, під яким купувалась ділянка землі.

Ще одну квартиру у 63,6 м.кв. задекларовано на ім'я чоловіка Майбороду Михайла Івановича.

Також чиновниця володіє двома легковиками, HYNDAI 2011 року випуску та ВАЗ 2005 року, і вантажним автомобілем FORD TRANZIT 1998 року. Ще одна автівка, VOLKSWAGEN 1992 року випуску, згідно декларації, належить чоловікові.

Сім'я Майбородів отримує чималі доходи. Зокрема, Вікторія Майборода отримала: 93 707 тисяч гривень заробітної плати, 17 914 тисяч гривень страхових виплат, 85 824 тисячі гривень доходу від відчуження нерухомого майна, 13 722 тисячі гривень відшкодування частини суми кредиту з боку Держенергоефективності.

Її чоловік має 145 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності. А син Майборода Владислав Михайлович отримав 8 250 гривень доходу від стипендії, 46 388 тисяч гривень заробітньої плати на двох роботах.

До того ж, чиновниця тримає 10 200 доларів готівкою. Ще 15 500 доларів готівки задекларовані на чоловіка.

У банку сім'я має кредит у розмірі 9 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще її мішка горіляку бадяжить
Відповісти
ЖИДОВКА ЛОМБЕРГ (дівоче прізвище) РУЛИТЬ ПО ПОЛНОЙ ПРОГРАМЕ БЕЗ МІРИ.СЛАВА ЖИДАМ МІСЬКОЇ РАДИ!!!!!!!
Відповісти
Да,запах нєприятний єсть
Відповісти
Модератор, так в Луцке есть антисемитизм или нет????? Что вы помещаете выбросы некой "кльовой" это разве не нарушение правил?????
Відповісти
Самий главний антисіміт сидит в кресле глави облсовета
Відповісти
Може вона також возить бруківку тачками)))
Відповісти
Слухайте , вона ж не безкоштовно взяла , а купила. То при чому те , чи єврейка , чи українка?
Займалися бізнесом люди - мають по квартирі, Не вибиває з міської ради житло, як деякі працівники управління соцполітики, бо їм положено безкоштовно. Проаналізуйте , скільки діток працівників міської ради , які отримали житло першочерговою
Відповісти
Чуєш, Луцьк, - на дачах в Струмівці за сотку тисячу дол. правлять, в Підгайцях біля траси - від тис.шістьсот. А тут ЦЕНТРІ обл.міста - за десять соток менше десяти штук за десять соток. То хіба не жидівка, чи це ні розу не корупція? А Мішаня її, в кращих жидівських традиціях, жене "ліву" горіляку (яку Віка "покриває") і споює українців
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні