Хто призначатиме директорів шкіл у Луцьку

0
-2
Хто призначатиме директорів шкіл у Луцьку
Вирішувати, хто керуватиме луцькими школами, буде спеціальна комісія та міський голова.

Про це стало відомо 29 листопада під час сесії Луцької міської ради.

Депутати затвердили «Порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти міської комунальної власності».

Згідно з цим порядком, для відбору кандидатів на посади директорів шкіл міський голова своїм розпорядженням створюватиме конкурсну комісію.

До її складу входитимуть заступник міського голови, голова постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, працівники управління освіти Луцької міської ради, представники педагогічного колективу, громадського об’єднання батьків учнів школи та громадського об’єднання керівників закладів загальної середньої освіти.

Посаду директора зможе отримати людина, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан, якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Рішення про проведення конкурсу приймається начальником управління освіти за погодженням із міським головою. Оголошення про проведення конкурсу розміщуватиметься на офіційному сайті управління освіти Луцької міської ради не пізніше, ніж за місяць до початку конкурсу.

На першому етапі конкурсу розглядатимуться заяви та подані документи, на другому – проводиться співбесіда з кандидатом, презентація плану розвитку школи на п’ять років.

Остаточне рішення про призначення директора прийматиме міський голова на основі рішення комісії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні