У Луцьку вантажівка на смерть збила жінку. ОНОВЛЕНО

1
-2
У Луцьку вантажівка на смерть збила жінку. ОНОВЛЕНО
У Луцьку на вулиці Івана Мазепи сталася аварія - сміттєвоз збив трьох людей. Одна жінка загинула.

Аварія трапилася у вівторок, 28 листопада, - пише ВолиньPost.

Місце події - вулиця Івана Мазепи, неподалік спортивної школи.

За словами очевидців, автомобіль збив трьох людей. Одна з них - жінка 48-50 років - померла на місці. Інших - забрала швидка.

Водій втік на автомобілі з місця трагедії.

В управлінні патрульної поліції міста Луцька повідомили наступне: "Екіпаж отримав повідомлення про те, що за адресою вул. Гетьмана Мазепи відбулося ДТП з потерпілими. Прибувши на місце події було виявлено трьох потерпілих (попередньо безхатченки), одна з яких від отриманих травм померла на місці. Двох інших чоловіків госпіталізовано ШМД з різними ступенями ушкодження. Свідки події відсутні. Зі-слів потерпілих, наїзд скоїв сміттєвоз. На місце події викликано СОГ".

Згодом поліції вдалось розшукати винуватця аварії. Ним виявився 70-річний житель Луцького району, якого доставили на місце події. Чоловік повідомив, що не помітив цих людей, оскільки вони знаходились поза межами проїзної частини, і причіп його КАМАЗа, швидше за все, зачепив людей при розвороті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У сімдесят років керувати спецтехнікою(та й взагалі автомобілем) - це злочин!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні