--> Мешканці луцького двору посварилися через зрізані дерева | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мешканці луцького двору посварилися через зрізані дерева

14
-7
Мешканці луцького двору посварилися через зрізані дерева
У луцькому дворі, що на проспекті Перемоги, 21, виник конфлікт через зрізання дерев.

У редакцію «Волинь24» звернувся мешканець Луцька Олександр. Чоловік каже, що працівники ЖЕКу №8 проти волі жителів будинку зрізали кілька дерев у дворі, зокрема, берези, липу та ясен.

Олександр стверджує, що комунальники прикривалися дивним ордером на видалення дерев і використовують їх для потреб твердопаливної котельні.

«На території двору є дійсно аварійні похилені дерева, втім, їх не чіпали - деревина не та. На пальне для бензопил у них гроші є, а от на прохання поремонтувати двір розводять руками», - зауважив він.

Натомість керівник ЖЕКу №8 Андрій Сторожук повідомив, що дерева в місті зрізають за проханням лучан та на підставі відповідного ордеру, який видає управління екології міської ради.

«Ще десь навесні до нас звернулися мешканці будинку на Перемоги, 21 із проханням зрізати дерева. Дерева були густонасаджені і берези були похилені на дитячий майданчик. На підставі їхнього звернення ми подали документи у відділ екології. Ті, у свою чергу, виїжджають на місце, оглядають дерева і дають дозвіл на зрізання. Потім видається рішення з яким ми йдемо в ЦНАП, а вже потім маємо ордер. Усе законно», - розповів він.

За словами Андрія Сторожука, лучани посперечалися між собою, адже частина мешканців будинку боялася за життя своїх дітей та онуків, котрі бавляться на дитячому майданчику, іншим – «нічого не заважає».

Керівник ЖЕКу №8 додав, що частину зрізаних дерев комунальники залишили в себе, бо їх «ніде подіти», а гілля здали на щепу.

Теги: жек, дерева
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце - "частину зрізаних дерев комунальники залишили в себе, бо їх «ніде подіти»" - шедевр! Ще б сказав "продали і погуляли з колегами"! Це - кримінал! Берези були похилені на дитячий майданчик - брехня! Липа та ясен - були трохи похилені на парковку, все решта - домисли. А про ремонт двору чого цей гостроязикий "дирехтор" мовчить? Чи, поки його в тих калюгаках не скупають жильці - діла не буде?
Відповісти
без заяви мешканців ніодне дерево не зрізали б. Отож була заява.
Відповісти
І СКІЛЬКИ було тих "мешканців"? Де громадське обговорення хоча б?
Відповісти
усі мешканці 2-го під`їзду, 14 підписів. Саме перед нашим під`їздом і проходила зрубка. Якщо Вам завідно, то збирайте підписи і Ви на зрізку шедеврів, які деревами називаються.
Відповісти
Ти когось обзиваєш і навіть не знаєш, ЖЕК не проводить ремонт доріг навіть у дворах будинків, це не входить у вартість послуг по утриманню. Як би ти так переходив як ми усі станції, то хоча би це знав. Може тобі ще ЖЕК ремонт в квартирі повинен зробити.
Відповісти
Гілля зали на щепу - чергова брехня! Гілля далі валяється в дворі!
Відповісти
Це якому тупому потрібно бути)) Тут річ іде про щепи, гілля не можна назвати щепами. Людино, ти з якої планети?)))
Відповісти
Тeнісний стіл,два турніки і малeнька пісочниця-цe ви називаєтe “дитячий майданчик”?Ми того року звeрталися в ЖEК,щоб вони пообрізали сухe гілля на дeрeвах по вулиці Привокзальній 1 і 3,так нам сказали що цe нe входить до іхніх обов'язків.А як припeкло,і нeмає чим топити в котeльнях так позрізували нормальні дeрeва,а аварійні залишили. Будуть чeкати поки комусь на голову нe впадe,потім можливо почнуть щось робити.
Відповісти
Підписи збирайте за аварійні дерева, можливо Вам їх і зріжуть. Ми підписи збирали саме про дерева, які знаходяться біля нашого під`їзду і нас більше нічого не цікавить, а Ви тільки сидите в дома і боїтеся свій зад підняти для того, щоб щось вирішити. В нашій країні потрібно всього добиватися.
Відповісти
В нас те саме було. Мешканців, котрим "все завжди заважає" знайшли і теж зрізали гарні, здорові дерева. Натомість зробити гарний дитячий майданчик не спромоглися. Ясно було, що цікавила "працівників" лишень деревина.
Відповісти
Що ж заважає знайти тих "заважайок" і чуть-чуть вкоротити язик шляхом колективнї "роз'яснювальної роботи"???
Відповісти
Так, нехай ті заважайки до свого під`їзду лізуть. А в нас темнота та волога в квартирах була від тих дерев.
Відповісти
Слухай Олександр з 20 квартири по Перемоги 21. І так всі знають, що ти хворий на голову навіть свою матір б`єш. Так що краще мовчи, а то за тобою уже давно дурка плаче. І це ти прибіг під час зрізання дерев усіх поперелякував, спочатку сказав, що ти із газети, а потім що з обласної адміністрації депутат. Всі давно знають, що ти тупий програміст який працює в обласній адміністрації Луцька. І як тебе ще там терплять.
Відповісти
Правильно зробили. В хаті темнота, а їм дерева подавай. В себе під вікнами саджайте. Ще й гілки висохші падали на машину. Добре що невеличкі. А якби велика впала то що б тоді казали? Розумники бачиш но.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні