Луцьку закуплять 30 нових тролейбусів

9
2
Луцьку закуплять 30 нових тролейбусів
Луцька міська рада планує закупити 30 нових низькопідлогових тролейбусів.

Про це повідомляють ІА Волинські Новини.

В обласному центрі Волині планують закупити 30 нових низькопідлогових тролейбусів. Для цього міська рада планує залучити кошти до бюджету міста Луцька по Проекту «Міський громадський транспорт України», що реалізується в рамках фінансової угоди між урядом України та Європейським інвестиційним банком.

Про це йшлося 27 листопада під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

«Громадський електротранспорт міста Луцька на даний час потребує істотного оновлення, адже середній вік тролейбусів становить 23,54 роки при нормі 10 років. Для розв’язання цієї гострої проблеми можливо залучити кошти Європейського інвестиційного банку», - йдеться у проекті рішення.

Зі слів директор департаменту економічної політики Олександра Озіновича, близько 4 мільйонів планують спрямувати на придбання тролейбусів, інші кошти спрямують на будівництво контактної мережі.

Відтак, у рамках фінансової угоди між урядом України та Європейським інвестиційним банком Луцька міська рада планує залучити до бюджету 5 мільйонів 797 тисяч гривень, які підуть на придбання 30 нових низькопідлогових тролейбусів, а також розбудову та модернізацію інфраструктури електротранспорту міста.

Комісія підтримала проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що за 4 млн можна купити 30 НОВИХ тролейбусів?
Відповісти
Дурня повна
1500000 грн тролейбус? Ви себе чуєте? Один тролейбус більше мільйона гривень.

Відповісти
він продав БТРи в три рази дорожче ЗСУ,це вони можуть.
Відповісти
А може ті тролейбуси і не нові...
Відповісти
Богдан Т701.17, коштує 5.5 млн грн.
Відповісти
Тендер на Богдан, років за 2 зроблять, там скоро 5 калік на роботі залишиться і ціле шобло управлінців.
Відповісти
Звідки такий знавець? 30 тролейбусів зварять за 2-3 місяці від закупки металу. Тяжче з комплектуючими, двигунами, електрообладнанням - там терміни залежать не від заводу.
Відповісти
Щось розмахнулись на 30 тролейбусів за такі гроші.Може 1 шт. купити для початку
Відповісти
Вам не вгодиш. Б/в тролейбуси не подобаються, придбання нових - теж не подобається.
Якщо уважно почитати, то придбають їх в рамках угоди між Україною то ЄІБ, а це, як правило, кредитні гроші з пільговими умовами, тому сума в 4 млн грн цілком достатня для першого внеску.

Шановні коментатори, перш ніж розганяти зраду, включайте мізки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні