У Луцьку аварія: постраждало п’ятеро людей, серед яких дитина. ФОТО

19
-8
У Луцьку аварія: постраждало п’ятеро людей, серед яких дитина. ФОТО
П’ять карет швидкої допомоги, чотири патрульні машини та рятувальники – у Луцьку на перехресті вулиць Ковельська-Набережна трапилась ДТП.

За попередньо інформацією правоохоронців, Мерседес, який їхав з Набережної і повертав на Ковельську, на швидкості влетів у Деу Ланос. Очевидно, що на повороті у Мерседеса відмовили гальма.

Від удару Мерседес задимівся. Була загроза, що автівка вибухне, тому на місце події прибули рятувальники. Проте обійшлося.

В аварії – п’ятеро потерпілих. Серед них – семирічна дитина.

Отримані травми життю людей не загрожують - кажуть медики

Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не здивуюсь якщо мерс на бляхах.
Відповісти
А що, "бляхи" - показник "майстерства" водіння?
Відповісти
НІ, ЦЕ ПОКАЗНИК ВІДСУТНОСТІ ТАКИХ НАВИЧОК!!!
Відповісти
Бляхи - це показник жлобства.
Відповісти
Щоранку "Приємні новини" від мусарні. Луцьк місто жахів зате у нас крута селфі поліція.
Відповісти
Саме так. На них рідних.
Відповісти
Набридло вже.... При чому номери авто? Де ще за кордоном можна купити водійське посвідчення? Правильно, ніде, лише в Україні. Проте, в усіх цивілізованих країнах ніхто не платить за розтаможку у 10 разів більше вартості авто. Висновки розумні люди зроблять самі. Пс краще б висловили співчуття постраждалим ніж какнути на єврономера
Відповісти
Якщо людина купила авто в автосалоні і відвалила заце немалі гроші то вона і цінує своє майно, а якщо те лахміття купує той лах за 500$ то про яке цінування йде мова, воно їздить на ньому поки двигун не вискочить чи корито не розвалиттся, якшо через одного говорят, якщо треба буле платити, то мені не шкода я спалю її. Ці авто як і їх власники несуть загрозу. Ніхто не буде вкладати на ремонт 1000 $ якщо корито купоене за 500$. От і думайте.
Відповісти
А ти купи ТАЧКУ за 500$ і їзди на ній
Відповісти
Ти бовдур чи бізнесмен?
Відповісти
Для когось і 500$ це гроші. Людина цінує те, що заробила своїми руками, незалежно від вартості! А "лахміття" і "лах" дуже красномовно свідчать про Ваше відношення до людей вцілому!!!
Відповісти
Немає коштів не купуй авто. Ато авто купив а утримувати його хто буде? Заробляй більше і купуй.
Відповісти
Не булоб можливості купити за 2к авто не було б стільки ідіотів на дорозі.
Відповісти
Бляхи і жлобство - різні речі. Бляхи це економія. А не останні, вибачте, тру*и віддати за машину, яка в Європі в 10 разів дешевша!
Паралелі між купленими правами і бляхами проводять саме ті і жлоби, які ніколи за кермо не сідали, а вже років 20 відкладають на машину, та ніяк не складається. Такі жлоби і самі б купили бляхи - так от не знають як це зробити, щоб не кинули.
Відповісти
Страшно і їздити і ходити з цими бляхами! Але ще не довго...
Відповісти
Не всі на бляхах їздити не вміють,можна подумати на українській реєстрації по правилам їздять людей збивають,п"яні за кермом,взагалі думайте що пишете яка б не була машина за неї відповідає водій ,скільки аварій скоєно треба бути уважними завжди і не потрібно обсирати людей які не модуть дозволити купити авто за скажені бабки люди виживають як можуть
Відповісти
мені соромно,що я українець,тому що змушений жити серед тупих тєрпіл,яких влада ставить раком,а тєрпіли цим задоволені.Автомобіль,який коштує 2000 доларів для поляка,француза,німця,румуна,болгара,литовця і на тисячу більше для білоруса і навіть росіянина,для українця коштує 12000 доларів...Автомобіль в Україні це не засіб пересування,а розкіш.Це привілегія бояр,а смерди повинні ходити пішки.Браво українці!!!
Відповісти
стадо зазомбованих рабів...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні