--> «Значить все правильно робимо!» – націоналісти про реакцію російських ЗМІ на зрив «ностальгічного шабашу» у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Значить все правильно робимо!» – націоналісти про реакцію російських ЗМІ на зрив «ностальгічного шабашу» у Луцьку

10
0
«Значить все правильно робимо!» – націоналісти про реакцію російських ЗМІ на зрив «ностальгічного шабашу» у Луцьку
Російські ЗМІ взялися висвітлювати скандал у Луцьку, пов’язаний зі зривом показу документального фільму “Право на крила”.

Так, РИА-НОВОСТИ опублікувало новину «Националисты сорвали показ фильма о советских летчиках в Луцке».

“В субботу бывшие офицеры советской армии и ее сторонники собрались в Луцке, чтобы посмотреть фильм, снятый в 1970 году на военном аэродроме Луцка ...Им помешали члены "Национального корпуса" и "Национальных дружин" батальона "Азов", националистической партии "Свобода" и экстремистской организации "Правый сектор".

“Четвертая суббота ноября на Украине считается Днем памяти жертв голодоморов. Как правило, речь идет о голоде, который в 1932-1933 годах охватил значительную часть Советского Союза. От него пострадали не только Украина, но и Северный Кавказ, Нижнее и Среднее Поволжье, Центрально-Черноземная область, Казахстан, Западная Сибирь и Южный Урал”.

“Объявив голодомор геноцидом и актом "тоталитарного террора" против украинцев, Киев добивается от мирового сообщества аналогичного признания. В России действия украинских властей воспринимаются как попытка "политизировать историю", внести "недоверие и враждебность в отношения двух стран, поссорить народы" – пишуть РИА-НОВОСТИ.



«Обурена російська медія.... значить все правильно зробили!» - прокоментуав російську новину керівник формування «Національні дружини – Волинь» - Вадим Крикун.

«Приємно, коли тебе цитують ворожі ЗМІ. Привіт, вам аеролюбителі! Як кошти освоюються?» - написав у Фейсбуці заступник очільника волинського осередку «Національного корпусу» Олександр Дмитрук.
Теги: змі, росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А без російських ЗМІ ви і розібратися не можете чи правильно все робите? Сміх та і годі.







Відповісти
Ви вже розібралися і знаєте, що правильно, а що не правильно?
Відповісти
Все правильно робите, хлопці!!!! А ті нехай * як знають, божеволіють, конають, нам своє робить!*
Відповісти
Радуються,як малі діти, що москалі про них заговорили. Як той, чeховський здається, пeрсонаж, що радів з того, що про нього написали в газeті. Хоч там було написано про тe, що п*яний студeнт попав під коні. Один до одного.
Відповісти
Ну так не треба було давати поводу, день раньше, день пізніше і ніхто б увагу на вас не звернув. Але це вам запоребрикомив любителям руского миру треба було взяти і насрати на цей день, ви ж немогли гн.ди пропустити можливість і тут нагадити ви ж тільки йте робите що своєю жовчу бризгаєте на всі круги. Забийие собі на лобі, ссср здох і йому ніхто недасть повернутись на цю землю
Відповісти
А от цe вжe паранойя, в усьому бачити тe, чого і в помині нe було
Відповісти
Цікаво хто освоїв кошти, чи не ці активісти працюють на новини росії, агов СБУ...
Відповісти
На тe схожe, зробили з мухи вeличeзного слона, спрацювали в мінус на імідж Західноі Украіни
Відповісти
Зараз кацапня впадає в істерію по будь-якій причині ,і без причини..а це вже діагноз..
Відповісти
Дужe схожe, що в істeрію впадає зовсім нe кацапня
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні