--> «Нам до європейської і американської корупції ще рости і рости», - Ігор Палиця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Нам до європейської і американської корупції ще рости і рости», - Ігор Палиця

7
2
«Нам до європейської і американської корупції ще рости і рости», - Ігор Палиця
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця виступив проти створення антикорупційних судів, мовляв це непотрібна вимога заходу.

Про це стало відомо 23 листопада під час сесії Волинської обласної ради.

«Ну давайте ще окремий суд для порушників правил дорожнього руху зробимо, для насильників… Скоро вся країна буде в судах. Ми так до абсурду доходимо. Над нами експерименти ставлять. Якщо якийсь суддя не приймає антикорупційного рішення в загальному суді чи господарському, то його самого потрібно віддати про суд», - наголосив посадовець.

«Це вимога заходу, але ви думаєте, що в Європі і США немає корупції? Вона там є, але настільки цікава і масштабна, що нам ще рости і рости до цієї корупції», - додав Ігор Палиця.

Зауважимо, створення антикорупційних судів в Україні в рамках судової реформи - одна з вимог Міжнародного валютного фонду. Наразі, за дослідженнями глобальної антикорупційної коаліції Transparency International, українські суди - у списках
найбільш корумпованих державних інституцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то нехай почне з себе
Відповісти
рівень місцевого виборця оцінив достойно..зараз всі дуркують в стілє рєтро..
Відповісти
Нам відомі хабарникі рейдери ,підпалювачи ,мародери ,чиновники ,міліціонери мільонери, сбеушникі-янтарщики,прокурори мільярдери,і вельмишановний Пан з мрією перебудувати древні залишкі замку Люберта в /Синагогу/ СК "ДИНАМО"і Тролейбусне Депо приватизацію провести попередньо довести до банкрутства- суди потрібні, щоб був страх в неземних елітних грабіжників з ручкою-пером у волохатій руці, тобто депутатів всіх рівнів,які не працюють на багатонаціональну державу Україну ,а злочинно грабують,
Відповісти
На злодії і шапка горить
Відповісти
В Європі корупція дійсно не така ,як ніби благодійність - потрійний пожиттєвий строк в США,смертна кара в Китаї та Сингапурі,Європа 25 років тюрми.В Україні навпаки стаєш народним обранцем від партії по списку,або любим дупутатом в обласній раді ,або в місті.Все залежить від сумми, яку платиш старшим хабарникам за "кришу", і продовжуєш на новому рівні грабувати громаду міста,району,або бюджет платників податків гродян України і з паспортом землі обітованної з грошима на офшорах або яке громадянство купив,а діти в Англії ,США,Австрії,Швейцарії.
Відповісти
І хто б це мусолив за корупцію! Засцяла коцюба. Бути не одне скликання депутатом і заробити десятки мільйонів-якраз нормальна тема для антикорупційних органів. І так звана "благодійність" не спасе.
Відповісти
Дєржи вора
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні