--> Керівника волинського онкодиспансеру звільнили | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Керівника волинського онкодиспансеру звільнили

11
3
Керівника волинського онкодиспансеру звільнили
Керівника Волинського обласного онкологічного диспансеру Людмилу Бубенову звільнили з посади.

Про це стало відомо 23 листопада під час сесії Волинської обласної ради.

Людмилу Бубенову звільнили з 1 грудня.

Голова медичної комісії облради Олександр Зінчук зауважив, що це рішення викликане тим, що в диспансері «провалена реформа».

Як відомо, Людмилу Бубенову призначили головним лікарем онкодиспансеру лише рік тому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нє оправдала вісокого укропского давєрія
Відповісти
а коли з Слижуком в к Ківерцях таке зроблять
Відповісти
Зінчук сказав би правду,що Бубенова не кума Лазорка,як Ляшенко.І її обрав колектив не випадково,а за її ділові і професійні якості.Ну а загалом "кадрами" опікуються товстий і рубель.І не знає Ігор Петрович як вони його можуть підставити.
Відповісти
Нажаль це так! Палиця не на стільки дурний аби таке творити. Просто довірив це своїм партєйцам а вони його підставляють.
Відповісти
Нутро Малімона дуже швидко покаже себе, лиш буде пізно! Бубенова єдиний головний лікар, який вкладав гроші в розвиток ВООД , а не в свій гаманець! Сумно... і ще язик повертається говорити за медичну реформу...
Відповісти
Якби Палиця знав що витворяють його сателіти то сподіваюсь повиганяв би їх в шию. Схоже Малімон таки вилизав собі місце і очолить колектив онкодиспансеру. Це біда і трагедія і для колективу і для медицини Волині в цілому. Людина в якої відсутні моральні цінності, це хамовите високомірне створіння яке не те що керувати йому сторожувати сарай не можна двірити. Шкода що Ігор Петрович відірваний від реальності і вірить на слово своїм партєйцам.
Відповісти
Повністю підтримую кожне Ваше написане слово! Адже не знайдеться людини, колеги, пацієнта яка б могла сказати про Бубенову погане слово! Вона за один рік зробила більше ніж папєрєднік за десяток років! І чомусь не їзить по закордонних відпочинках, не живе в якомусь гарному 2-поверховому будиночку та не їздить на елітних іномарках як Малімон! Цілий рік запускав брудні наклепи, різними способами хотів дорватися до бюджетних коштів, певно знайшов таких же собі подібних покровителей і нарешті домігся свого
Відповісти
Так чого ви всі мовчите???? Скажіть це голосно, щоб Малімон почув! Боїтесь за свої задниці, що позвільняє вас? І так позвільняє - він нутром чує хто його не любить.....( Далі буде)
Відповісти
Незнаю про які реформи можна говорити за рік?

Відповісти
Про лікарів-хабарників цього страшного закладу говорити страшно.Не дай Боже туди попасти. Просто жах, з вмираючого тягнуть гроші.Не думають,що завтра вони можуть бути на їх місці.Їм ці бідні люди непотрібні,головне бабло. Який з цих лікарів бідненький,назвіть хоч одного. На яких авто шикують? Це просто страшно,який гріх і страх. Про них говорити не хочеться і дивитися в їх сторону.
Відповісти
А на вашу думку лікар,котрий все своє свідоме життя поклав задля того щоб здобути висококваліфіковану освіту і врятував сотні життів не достойний їздити на хорошому авто чи один раз в рік відпочити від щоденних годинних операцій. Критика справа добра,але в міру і з розумом. Варто просто подумати ,що для людей зробили особисто ви і тоді у вас віддала така жорстка Критика не тільки в сторону Малімона, а лікарів цього закладу в цілому. Ці люди борються зі смертю щодня і за це як мінімум заслуговують великої поваги, а Малімон достойних цієї посади,адже все життя віддав порятунку людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні