--> «Якось продавимо», - депутат про те, як у Волиньраді приймають рішення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Якось продавимо», - депутат про те, як у Волиньраді приймають рішення

4
3
«Якось продавимо», - депутат про те, як у Волиньраді приймають рішення
Депутат Волинської обласної ради Святослав Кравчук вважає, що цей орган приймає рішення з порушенням регламенту.

Про це він заявив під час сесії Волинської обласної ради 23 листопада.

«Обласна рада повинна діяти в межах законів та регламенту, але протягом багатьох засідань ми його порушуємо, бо йдемо назустріч керівництву», - зауважив Святослав Кравчук.

З його слів, проект рішення про зміни до бюджету потрібно щонайменше за 20 днів оприлюднювати на офіційному сайті обласної ради, однак станом на 22:00 22 листопада проектів на сайті не було.

«Рішення приймаються з грубим порушенням регламенту – «а якось воно буде, якось продавимо», але це ні до чого хорошого не призведе», - наголосив депутат.

«В останній день збираються керівники фракції, кроять бюджет, забуваючи, що є об’єкти комунальної власності, про які потрібно піклуватись», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось в цьому і проблема що потрібні рішення "продавлюють",тільки треба памятати що "давилка" колись поломиться,і доведеться комусь "відгрібати по повній"...!
Відповісти
Який регламент? Які 20 днів? Це ж стільки бабла можна "зрубити" по Австріях і Швейцаріях! А кофєйок з Бєнєю під час шабату попіть? Ви краще запитайте Палицю,коли в нього відрядження закінчується на Волинь?
Відповісти
Звик свої питання продавлювати за бабло, козел драний
Відповісти
Хамло немає чим крити.Правда очі коле.А відносно бабла-то до укроп чиків,які за грошові знаки готові все лизати і в Палиці і в Бєні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні