СБУ просять зайнятись волинськими освітянами, які виступили проти декомунізації

6
4
СБУ просять зайнятись волинськими освітянами, які виступили проти декомунізації
У Волинській обласній раді попросили керівництво Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки пояснити, чому виш назвав закон про декомунізацію неконституційним.

Про це стало відомо 23 листопада під час сесії Волинської обласної ради.

Нагадаємо, науковці Східноєвропейського університету подали до Конституційного суду України висновки, в яких йдеться про те, що закон про декомунізацію нібито не відповідає багатьом міжнародним правовим нормам та Конституції України.

«Вчора була прикро вражена інформацією з Конституційного суду з приводу висновків про закон про декомунізацію, які надійшли від волинських освітян. Дуже прикро, що такі люди є серед працівників одного з найбільш славних вузів Волині. Вони знищили багатолітні напрацювання колективу», - зауважила депутат Любов Ліпич.

З її слів, працівники вишу повинні пояснити ситуацію під час засідання освітнього комітету Верховної Ради, яке відбудеться у Луцьку 24 листопада.

Голова обласної ради Ігор Палиця також зауважив, що керівнику СБУ та наглядовій раді університету потрібно звернути увагу на цю ситуацію.

«Або Коцан (Ігор Коцан – ректор СНУ, - ред.) не знав і тоді це маленька провина, або це зроблено свідомо. Порадьте ректору займатись роботою, а не їздити по закордонних відрядженнях. Дуже вже часто він буває у Польщі», - додав Ігор Палиця.
Теги: сну, сбу
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ніяк "комуністичний дурман" не вивітриться з дурних голів...Ну не буде більше ніякого совка,і не сподівайтеся
Відповісти
"Порадьте ректору займатись роботою, а не їздити по закордонних відрядженнях" - зауважив найсумлінніший працівник обласної ради - Ігор Петрович Палиця...
Відповісти
А якщо цей закон і дійсно не відповідає нормам Конституції? Я думаю, що науковці порівнювали. Коли в нас нарешті буде правова держава і ми не будем керуватись політичною доцільністю?
Відповісти
Вибачте, але це такі науковці, як я балерина. Один з них взагалі юридичної освіти не має, а є кандидатом політологічних наук.
Відповісти
не відповідає. тому свинячий вереск і стоїть вже другий день.
Відповісти
Вибачте, але ви вже *а*бали з своєю декомунізацією. Більше роботи немає? Треба ж, **ять, якусь пургу нести.
Палиця теж як *уй з гори патякає, а своє лайно під собою не чує. Своє гімно малиной пахне, так?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні