--> «Через провалений тендер на каналізування більшість закладів Світязя може не відкритися», - Гунчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Через провалений тендер на каналізування більшість закладів Світязя може не відкритися», - Гунчик

4
-2
«Через провалений тендер на каналізування більшість закладів Світязя може не відкритися», - Гунчик
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик прокоментував ситуацію щодо проваленого тендеру на каналізування Світязя.

Про це йшлося 20 листопада під час брифінгу в ОДА.

«Ми понадіялися на ініціативу сільської ради. ОДА зовсім не вмішувалася і не впливала на тендер. Як результат, 23 кілограми якоїсь суміші вплинули на результати тендеру вартістю у 5 мільйонів гривень», - сказав Володимир Гунчик.

За його словами, на початку літнього сезону Світязькому сільському голові «дадуть зрозуміти, хто все-таки керівник на цій території».

«Відсутність каналізування приведе до того, що більшість закладів на Світязі можут не відкритися. Побачимо, як на це відреагує місцевий бюджет.

Не можна так відноситися до цього питання. Ми задіяли всіх: і народних депутатів, і міністерство екології, і всі структури влади для того, щоб завершити каналізування, а якийсь сільський голова дозволяє собі приймати такі рішення. Це абсурд», - наголосив очільник краю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви з якого то дива з Луцька запустили на тендер дві лівих фірми! У яких немає навіть адреси! Ви шо думали так 5 мільйонів відмити, а на нас повішати. І що за брєд про клей ви озвучуєте! Ваші фірми послали лєсом, бо вони існують тільки на папері! А оформлені на лівих петеушніків, які навіть не вкурсі,що є власниками фірм.
Відповісти
проговорився голова ОДА, що : "на початку літнього сезону Світязькому сільському голові «дадуть зрозуміти, хто все-таки керівник на цій території»". Та тобі той Світязький голова, чк кістка в горлі! Що, мішає вам з шацьким красти? Кажеш, що : «Ми понадіялися на ініціативу сільської ради. ОДА зовсім не вмішувалася і не впливали на тендер." І хто в це повірить! Хтіли на світязькому горбу в рай попасти. А вони вас розкусили! Та ви б і раді Світязьку землю розтягнути собі, а дульку вам! Був би Цвид хрєновий, його б люди стільки раз головою не обирали б. А люди на Світязі не дурні!
Відповісти
Меньше відкриється,меньше приіідуть,буде меньше навантаження на екологію,і меньше задрипають озеро
Відповісти
О! Зараз почнеться! Он вже боднар занив, зара всі хто був в дєлє і лишився без долі будуть войкати! Хто винуватий - голова селища! Не дав заробити жулікам! Зразу видно хто найбільше голосить і войкає, той мав найбільшу доляху мати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні