--> У селі під Луцьком хочуть встановити рекорд України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі під Луцьком хочуть встановити рекорд України

0
3
У селі під Луцьком хочуть встановити рекорд України
У Княгининівській громаді, що на Волині, планують встановити рекорд з виготовлення найбільшої кількості сирників, який буде занесений в Книгу рекордів України.

Про це написала Алла Жупанюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Жителям Княгининівської громади потрібно принести свої сирники у понеділок, 20 листопада на 13 годину на площу до сільської ради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Пиріжки, сирники та печиво: у волинському селі відкрили «смачну» зупинку

"Шановні жителі Княгининівської громади, потрібна ваша допомога. Сьогодні ми отримали завдання від каналу 1+1,яке ми маємо виконати завтра на 13год. Ми повинні виготовити найбільшу кількість сирників в межах однієї громади. Кожен хто може,принесіть свої сирники на 13 год.на площу до сільської ради", - йдеться у дописі.

"Представник книги рекордів України проведе перерахунок кількості і рекорд буде занесено в книгу рекордів України. Всі виготовлені сирники за рішенням громади с.Сирники будуть передані в будинки для дітей-сиріт,госпіталі для учасників АТО і будинки для людей похилого віку", - написала Алла Жупанюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні