--> Онкохворій Насті Абрамчук збирають кошти на операцію у Туреччині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Онкохворій Насті Абрамчук збирають кошти на операцію у Туреччині

0
-1
Онкохворій Насті Абрамчук збирають кошти на операцію у Туреччині
Онкохворій Насті Абрамчук збирають кошти на операцію у Стамбулі. Спершу дівчинці відмовили в операції, та знайшовся лікар, готовий допомогти.

За 4 дні зібрано 42000 грн. Залишилося зібрати 9 425$, - йдеться на сторінці "Настуся Абрамчук Битва за життя" у Фейсбуці.

Страшний діагноз - гліобластома стовбурових відділень головного мозку диффузного характеру - Настусі діагностували на Волині у грудні 2016 року. В Україні дівчинка пройшла курс опромінювання.

Стан дитини в травні 2017 року був майже не сумісний з життям. У червні, стараннями волонтерів, Настю в край важкому стані літаком доставили в турецьку клініку LIVE HOSPITAL на лікування та операцію. Лікарям вдалося стабілізувати стан дитини, відновити природні життєві функції, повернути Настю до досить якісного життя.

Настя пройшла в Туреччині опромінювання і дитину відправили додому. Після додаткових обстежень нейрохірурги та онкологи цієї клініки змінили рішення і відмовилися від проведення операціі.

І знову почали шукати лікаря, який візьметься за таку ризиковану в світі операцію. Врешті прийшла відповідь з турецької клініки MEDICALPARK: "В Київ прилітає наш нейрохірург. Хоче особисто побачити Настусю. Можлива операція".

Зрештою Настя Абрамчук отримала запрошення на операцію.

Якщо вдасться зібрати кошти, у грудні Настя поїде знову у Туреччину.

КАРТКА ПРИВАТБАНКУ тата Абрамчук Сергій Петрович 4149 4996 4811 1977
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні