«Шацьк для нього був більше, ніж місцем роботи»: спогади волинян про загиблого голову громади

0
2
«Шацьк для нього був більше, ніж місцем роботи»: спогади волинян про загиблого голову громади
У середу, 15 листопда, в аварії загинув голова Шацької об’єднаної громади Сергій Віннічук.

Нагадаємо, смертельна автопригода трапилась біля села Голоби. Авто зіткнулося із лісовозом. В аварії загинув голова Шацької об'єднаної територіальної громади Сергій Віннічук. У ДТП постраждала Ольга Сахарук, яка працює керуючою справами Шацької районної ради.

Колеги, близькі та друзі запам’ятали Сергія Віннічука як завзяту, щиру, цілеспрямовану та оптимістичну людину.

"Непоправної втрати зазнала Волинь. Загинув мій товариш, голова Шацької ОТГ Сергій Віннічук. Він був людиною безмежної доброти, взірцевої порядності і справжнім професіоналом. На жаль, таки правда, що Бог забирає найкращих. Співчуваю його родині, рідним та друзям. Спочивай з миром, Сергію..." - написав народний депутат Степан Івахів.

«Прекрасна, світла, добра людина. Завжди усміхнений, виважений та щирий», - так про загиблого відізвався секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.


«Навічно пам’ятатимемо Сергія, веселого, завжди усміхненого умілого господарника, мрією якого було «побудувати Європу на березі Світязя», Шацьк для якого був значно більшим, як місцем роботи, чи проживання», - написав депутат Луцькради Петро Нестерук.


Депутат обласної ради Михайло Імберовський відзначив, що голова Шацької громади був одним із найкращих представників місцевого самоврядування Волині.

«Завжди в русі, активний і завзятий, успішний і цілеспрямований, можна багато перераховувати ще яким він був! Але я не хочу миритися із словом "БУВ"... Сергій залишив яскравий приклад, як потрібно працювати і змінювати громаду, Україну!» - зазначив він.


«Це велика втрата для сім‘ї, для громади і для всіх, хто хоч раз мав за честь працювати з цим професійним та прогресивим менеджером і патріотом свого краю! 10 років спільної роботи, планів та ідей!...(((( як несправедливо все обривається, і не знаєш коли і за яких умов...», - із жалем констатувала координатор проекту ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Оксана Гузь.


«Веселий, оптимістичний і самий крутий», - таким запам’ятав Сергія Віннічука директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка.


Журналістка Дарія Поддубецька пригадує, що на виборах у березні 2016 Сергій Віннічук подарував їй ліхтарик, який чіпляється до сумочки і блимає, аби водії бачили пішохода:

«А трапилося це тому, що ми один день писали інтерв'ю з кандидатами на голову і пізно поверталися на редакцію... через кілька днів вибори і теж засиділися на ТВК до 12 ночі...».

«Смуток охопив коли дізналася..... я знаю, що співчуття не допоможуть рідним, але прийміть від мене їх! Сергій Віннічук був достойною Людиною та лідером громади!» - наголосила журналістка.


Працівниці Шацької райдержадміністрації Ларисі Загурі голова громади запам’ятався сповненим сил, енергій, мрій та задумів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні