У Луцьку оголосять конкурс на найкращу головну новорічну ялинку

0
0
У Луцьку оголосять конкурс на найкращу головну новорічну ялинку
Депутат Луцької міської ради Анна Мовяк пропонує оголосити конкурс, аби вигляд головної новорічної ялинки затверджували безпосередньо лучани.

Про це йдеться у депутатському зверненні, скерованому секретарю міської ради, - про це написали у групі "Народний контроль Волинь" у Фейсбуці.

«До мене, як до депутата Луцької міської ради, звернулися небайдужі лучани, які були незадоволені естетичним виглядом головної новорічної ялинки на Театральному майдані міста Луцька. Жителі нашого міста просять цього року надати більшого значення щодо оформлення основного атрибуту різдвяно-новорічних свят нашого міста», – пише Анна Мовяк.

Депутат також вважає, що до цього питання варто підійти по-іншому, аби уникнути нарікання зі сторони наших жителів.

«Пропоную оголосити конкурс, аби вигляд головної новорічної ялинки затверджували безпосередньо лучани. Найкращі проекти, які будуть подані до Департаменту культури, потрібно буде винести на громадське обговорення. А також прошу створити спеціальну конкурсну комісію, яка буде організовувати цей конкурс», – запропонувала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні