У Луцьку чиновник і депутат перебігали через дорогу

0
2
У Луцьку чиновник і депутат перебігали через дорогу
У Луцьку директор департаменту ЖКГ Луцькради Юрій Крась та депутат Юрій Безпятко перебігали дорогу у невстановленому місці.

Це трапилося 7 листопада. Про це повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost .

Інцидент він описав так: "Рухаючись по вулиці Набережній, пропустивши людей на пішохідному переході, прямуючи на кільце з круговим рухом, зауважив двох осіб, котрі вискочили з-за автомобіля, що їхав перед мною.

Реально щоб виїхати на цей круг потрібно вичекати момент, коли можна розпочати рух, інакше Вас ніхто не пропустить. Загалом ситуація типова з дорожнім рухом по колу. Дивлячись у напрямок лівої сторони, не очікуєш побачити перед капотом автомобіля чиновників, котрі інспектують як було сказано "проводять перевірку проведених робіт".

З відео видно, що начальник департаменту ЖКГ Луцькради Юрій Крась та депутат Юрій Безпятко перетинали дорогу, аби потрапити на коло на перетині вулиць Набережна-Шевченка. Шоферу вони пояснили, що хочуть оглянути результат ремонту.

Зав'язалася коротка перепалка, яка завершилася тим, що водій поїхав з місця події.

Чиновники пояснювали, що порушували правила переходу дороги, бо не мали іншого способу потрапити на коло. Однак наказ №216 Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 28.12.2009 вказує на те, що працівник має бути вбраний у спеціальні одяг та взуття.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні