--> У Луцьку батько побив доньку, бо вона погано вивчила уроки. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку батько побив доньку, бо вона погано вивчила уроки. ФОТО

57
5
У Луцьку батько побив доньку, бо вона погано вивчила уроки. ФОТО
У Луцьку батько побив власну доньку за те, що погано вивчила домашнє завдання.

Про це повідомляє власкор Волинь24.

Випадок стався у п'ятницю, 10 листопада.

Батьки восьмирічної дівчинки вже рік, як розлучені і живуть окремо, але зважаючи на щільний робочий графік мами, батько часом забирає доньку зі школи та вчить з нею уроки.

Близько 21:00 мама забрала дівчинку додому. Донька сказала, що більше не хоче бути з татом, бо той її б'є. Мама оглянула її, побачила синці і викликала поліцію.

Дівчинка налякана і до тата більше не хоче. Разом з мамою їх доставили у відділення поліції для написання заяви, щоб притягнути горе-батька до кримінальної відповідальності.

Зараз у цій справі працює слідчий.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
писець... в моєї дитинки такі трусики були, мене трясе. посадити урода.
Відповісти
За грати придурка... жаль ніжної дівчинки
Відповісти
мамаша ще та bitch, а батя - маладцом, трохі канешно переборщив (бо це дівчинка), але загалом - батько завжди правий!
Відповісти
до батя. Ти придурок, так це садист, а не батько.Ще б раз дав і забив би.Хо дав йому право піднімати руку на дитину?Посадити і близько не допускати такого садюгу до дитини.Хай лупить своїх коханок.
Відповісти
він - батько і має право на виховання цієї дитини. А те, як він це робить - виключно особисті аспекти виховання кожного з батьків. А мамаші виносити сміття на люди - то взагалі... її треба було ще й переїбати добряче після заяви в мусарку.
Відповісти
почитай кримінальний кодекс країни, придурку ти, дегенерат собачий. зараз я приїду, перегну тебе і видеру так, щоб такі сліди лишились, подивлюсь, що ти заспіваєш.
Відповісти
ну давай, приїжджай, адресу смс-кою кинуть? і якщо ти такий умнік, то почитай, спершу, сімейний кодекс і про цивільні відносини. І хавальник на мінус!
Відповісти
пиши сюди, будемо всю ніч читати кримінальний кодекс удвох і ти завиєш на місяць.
Відповісти
скинь адресу
Відповісти
може ще номер соціального страхування надати? чи відразу н**** послати?
Відповісти
батя, певно тебе так "батько" виховував, вибивши мозок з голови і співчуття, якщо ти не бачиш різниці між виховання і насиллям.
Відповісти
поспівчувати я тут можу тільки чоловіку (і не тільки із солідарності). От кого в дитинстві не били? от харе лукавити! по-друге, мамаша знала від кого народжує, тому зараз писати на екс-чоловіка заяву - це просто низько і огидно! по-третє, це не можна назвати насиллям, тому що випадок поодинокий, а не систематичний. Всіх батьків інколи зриває, на жаль... Тому, "вельмишановна" Діано, коли станете матір'ю, тоді й зрозумієте. А зараз - краще помовчіть взагалі!
Відповісти
у мене троє дітей і всі часом зриваються, але щоб такі синці були на людині це неприпустимо і карається. я б руки відривала, але це незаконно і можна тільки через поліцію і суд. жінка все правильно зробила.
Відповісти
вельмиНешанований батя, цікаво позиція "знала від кого народжує" і що це дає? право на безкарність? сьогодні від побив дитину, а завтра забив, а хто винен-жінка... і довідому, матір"ю я стала, але так і не зрозуміла як можна насилля виховувати дітей.
Відповісти
Читаю ваши коментарии и мучить только один вопрос.... у вас с головой все в порядке? Отец имеет право воспитывать ребенка.....но не бить.....Откуда вы знаете первый раз это или систематически? Если у кого то из родителей голову срывает или нервы сдают....так пусть пойдет и разобьет себе голову об стену или пойдет лечиться. Это не повод ребенка бить. Низько i огидно вам от того что она заяву подала в милицию? Бить ребенка отцу норма? Он мужчина? Если она работает и содержит ребенка значит она блядь. Наверное от такого мужа и дохода в семьи и нету. Или отхорошой жизни мать пошла работать? Наверное это и не мужчина. Все может быть между родителями и детьми. Но для этого вам дан язык. И все можно решить без по боев. У меня трое детей. В течение 12 лет мы с муж не подняли руку на детей
Відповісти
батя ви мабуть дибілкуваті,або сиділи.
Відповісти
ага, разом чалились) нах взагалі писати, якщо не має, що сказати?
Відповісти
Какое отец имеет право бить ребенка? Вы думаете что говорите? Никто не имеет такого права. Женщина поступила очень правильно по отношению к ребенку. Это как и за что нужно бить ребенка, чтобы остались такие синяки?
Відповісти
А чому ж мама уроки не вчить з дитиною, а скинула це на тата???? Чи робота важливіша за все? Тато не правильно вчинив. АЛЕ винна у цьому МАТИ
Відповісти
Я смотрю коментарии писать храбрости хватает. А вот имя написать так наверное храбрости совсем нету. Лучанка??? Наверное лучше вам будет звучать ЗАСРАНКА!!!!!
Відповісти
Шановна Тетяна, яка різниця з іменем чи без??? Тим більше, спілкуватися з ТАКОЮ ТЕТЯНОЮ: дуже вихованою, врівноваженою та справжньою жінкою .Жаль, що менталітет наших людей і заключається в тому, що вміють лише хамити та бикувати))) Видно, і дітей так виховуєте своїх6 не б"єте ні разу за 12 років, але словниковий запас у вас ще той!!!
Відповісти
Щільний графік???? - це так називається те, що мама скинула дитину на виховання тата і сама є мамою "вихідного дня". Хай до себе забере і виховує. А не влаштовує своє особисте життя, а чоловік сам вже третій рік тягне доньку
Відповісти
от підтримую на всі 100%! те, що маман - блядь, то й сперечатися не потрібно
Відповісти
якщо він так її тягне то сяде надовго і всі, хто знав про побиття і нічого не зробив теж мають сісти.
Відповісти
Ніхто не виправдовує цього вчинку. АЛЕ!!!! Чому мама не займається вихованням дитини? Чому не вчить уроки? Чому не приймає участі в житті доньки??? Та яка ж виявилася розумна, що відразу викликала поліцію..... Чому не викликала поліцію, коли "плакала" довгими ночами, що донечка живе не з нею????
Відповісти
поліція при першій ознаці насилля, поки нелюд не вбив дитину. таких випадків море. і рота прикрий. не відсвічуй тут про матір.
Відповісти
Какая разница кто воспитывает ребенка мать или отец. В этом суть? Если воспитывает отец значит можно бить ребенка? Значит если бы ребенок жил с мамой а папа работал. Что от этого поменяется? Он избил ребенка. Никто не вправе подымать руки на детей. Виноват только отец и за это пусть несет наказание. Сегодня он ударил за то что ребенок не выучил уроки. Завтра потому что у него плохое настроение. В через пару дней ребенка убил потому что папе в очередной раз что то не понравилось
Відповісти
Он отец и обязан не три года жить с ребенком. А столько сколько нужно. Это не повод бить ребенка!!!!
Відповісти
Сусідко, почитайте добре - написано "часом забирає дочку зі школи". Де Ви бачите, що мама скинула дитину на тата. Але певно, що і таких зустрічей мама вже не дозволить.
Відповісти
на те я і сусідка, що ЗНАЮ це! Донька живе в тата, бо мама їх покинула і пішла собі жити на квартиру
Відповісти
Я переконаний, що ніхто з нас не має жодного права засуджувати дії батька. А ці мамаші, які відразу почали хейтити - то стежте за своїми паростками, і щоб найближчим часом у вашій сім'ї не відбулося подібне. Ніхто не знає цього чоловіка та жінки, і ще велике питання, хто там масла у вогонь підлив, щоб все місто зараз думало: "ооо, який нігадяй отец...". Ребят, збавте-но трошки!
Відповісти
Це вже виходить за всі межі! Зриватись отак на дитині - неприпустимо! Сумніваюсь, що невивчені уроки тут стали причиною... і якби там не було (блядь чи ні, хто гуляє, хто виховує, хто заробляє) - не можеш вгамувати емоції.. іди лікуйся..! Дитя тут ні до чого!
Відповісти
люди добрі,а хто в свій час не получав по дупі і думаю ,що нічого тут поганого немає-за паро років сама донечка згадає ,що тато був правий,а на рахунок мами то сміття з хати не виносять-дай Бог і можливо ваша сімя щаслива-тато,мама і донечка
Відповісти
Згадає, що тато був правий, коли відлупцював її паском? І ще може буде милуватись цим фото?
Відповісти
Шо ти мелеш тупа курка,мені дитину жалко,що в неї такий батько. Тебе б так били по дупі,то не писала б тут.
Відповісти
В цій ситуаціі всі не праві,і мама,і тато. Хто звинувачує маму,що робота важливіша,можливо вона одна утримує сім'ю,адже дитину потрібно кормити,одягати,школи в нас не дешеве задоволення.Батько також винен,бо не має права передати дитину до синців.Освіта винна,що від тих уроків скоро і діти і батьки подуріють. Зате ми у Еуропі...
Відповісти
Ото вже й побив, паском приліпив декілька раз, хоче може й трохи переборщив, бо дівчина. Заголовок новини який, ніби батько дійсно побив дитину.
Відповісти
Люди добрі! Від таких коментарів волосся дибки стає! Жесть...
Відповісти
Мене так тато бив. Нікому не побажаю. Дім це місце де тебе люблять, зрозуміють і приймуть завжди. А цього придурка треба ізолювати від дітей назавжди.Таке враження, що він тут як "батя".
Відповісти
от спеціально зайшов сьогодні, щоб паржать)

олена, якщо тато бив, то:1 або любить 2. або було за що (бо просто так ніхто ніколи і нікого не лупасить) 3. або - взагалі ще мало бив, раз таку херню пишете ;-)
Відповісти
Неадекватна мама.
По перше дитина і так страждає, бо має розлучений батьків, так тут ще й таке переживати...
По-ходу, мама зводить свої рахунки з чоловіком, за РАХУНОК ДИТИНИ:((
А хто цікаво був ініціатором, щоб "новина" в ЗМІ потрапила...
Відповісти
Суспільство повний неадекват! Схаменіться!
Відповісти
Щоб ви собі знали то дитина живе з мамою і постійно тількі в неї і ночує.Зранку дитину відводить до тата.Тому що школа в яку дівчинка ходить в дворі з домом батька.Батько включає умніка і починає за урокі бити дитину і це не в перший раз.Він зриває злість на дитині тому що жінка його кінула бо не могла з ним більше жити.Вона не хотіла ні його грошей ні квартир просто забрала дитину і пішла на квартиру.І його це бісить він сто процентів думав що вона довго так не зможе і приповзе обично так чоловікі і кажуть.я добре знаю цю матір і цього батька.Тому і вирішила написати бо цей брєд як деякі пишуть неможна вже читати.
Відповісти
шановна, "брєд" лише в тому, що маман винесла сміття на люди і зараз весь луцьк обсасує невідомо що!

"Вона не хотіла ні його грошей ні квартир просто забрала дитину і пішла на квартиру.", - і в це я ніколи не повірю!
Відповісти
Бо судите по собі. Біда з таким суспільством. До поки темою для коментів буде поведінка мами в таких ситуаціях не бачити нам просвіту у цвй сраній країні. Про ювінальну юстицію чули? В європі вже б той батько ніколи б і не побачив те маля. А в нас тема для розмови мама яка хоче захистити свою дитину. Чесно, тршнить читати.
Відповісти
Я так розумію що ти і є батько судячи як ти пишеш.Невже не шкода свою дитину вона ж дівчинка .42 рокі бугаю а розуму 0.Совість не мучить.
Відповісти
))))))) ну прям разкусілі, прям шерлокі хомси позбиралися)

бля, да я угараю з таких коментів) а в більшості випадків, ніхто конкретно не може арґументувати чому чоловік - садист, хуйло і прочє. Ребятки, ви точно нічого не путаєте? і в нас тема для розмови - якого біса про звичайнісіньку битовуху, з подачькі матері, знає все місто? і наведіть мені, прошу, конкретні арґументи в чому цей чоловік не правий? бо я вже заплутався, так як дискусія перетворилася в демагогію!

Відповісти
Правильно зробила що винесла на люди.Бо йому вже пару років бачю не доходить.Я це знаю бо спостерігала за цим довгій час.
Відповісти
і знову бла-бла-бла...
Відповісти
Повний абсурд!!!!! Донька живе в батька, їздить на відпочинок з батьком, в розважальні заклади - з батьком. А мама...... добре зробила, що захистила дтитину. АЛЕ: не такою ціною. Не треба розбиратися зі своїм колишнім чоловіком через дитину. Тим більше, фото дівчинки вже по всьому інтернету - для чого це???
Відповісти
Ні мати ні батько не мають права так бити дитину.Батько бачю сам так виховувався в такій сім'ї.Обично псіхами і маньяками стають після таких відносин в сім'ї .Батько бачю не адекват щоб так за урокі бити.Ясно чого жінка його кінула.А те шо пишуть шо мати о ставила і робила свої справи.Вона має своє лічне також життя і має право ходити куди хочє.Вона як нормальна жінка довірила батьку дитину.В він як монстр себе веде бачю.Був би він нормальний то прийшов би і мирно розібрався що був не прав.Бачю він себе винним не считає.






Відповісти
Я сам батько.І ніколи не піднімав руку на доньку.А це якійсь кінчений садист.Іди мудло до мужика вцепись.Що страшно що по хавальніку получиш?
Відповісти
Це взагалі, якесь потороче "чоловік, мужчина, батько" змогло набити свою дитину...в дитини, аж синці! В нас у всіх є діти, є уроки і я впевнена, що 70% дітей не хочуть їх вчити, але це ж не означає що потрібно бити! А мамі треба було когось попросити щоб тому бику сутулому, дали так щоб місця живого не було!
Відповісти
якби так мати побила доньку- такого срачу та резонансу не було б... як тільки батько взявся за "виховання" то в всі сруть цеглою.

а) я не намагаюсь якимсь чином виправдати дії батька
б) я про те що існує деяка нерівність в правах людей різної статі
Відповісти
Підтримую цілком і повністю!
А щодо б) уточню та дам коментар:
Існує не "деяка нерівність" а абсолютна нерівність в правах людей різної
статі ,при чому правовим домінантом тут завжди виступає жінка
(і це можуть підтвердити не тільки британські вчені)
наш світ був Завжди і є до цих пір Абсолютно Матріархальним.
Всілякі шаблони та ярлики типу демократія, гендерна рівність, закони ,права та обов'язки годяться тільки для вивісок в нужниках.
Відповісти
живуть-не живуть разом це діло їхня справа,але дитину бити щоб залишилися синяки недопустимо!!!
який ти мужик?щоб так набити свою дочку,свою принцесу?! ти ж п...о не знаєш що її далі жде в житті??? ти повинен її любити
і балувати
Відповісти

Many thanks very valuable. Will share website with my good friends.
Вижте и страницата ми

https://cebulive.com/question/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%B5%D0%B1%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0/ Дизайн на сайта

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні