На Волині посадили півтора мільйона дерев

0
3
На Волині посадили півтора мільйона дерев
Володимир-волинські лісівники посадили близько півтора мільйона дерев.

Для володимир-волинських лісівників є чим пишатися, адже на території базового лісового розсадника, теплиці та коробах підприємства зростає понад 1,5 мільйона сіянців основних лісових порід, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Під час інвентаризації було обліковано 1,1 мільйонів штук сіянців сосни звичайної, 305 тисяч штук сіянців дуба звичайного, 59 тисяч штук сіянців дуба червоного, 30 тисяч штук сіянців модрини європейської, 19,1 тисяч штук ялини європейської та інші.

Для здійснення лісовідновлення, в рамках лісокультурної кампанії 2018 року, ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» забезпечить себе стандартним посадковим матеріалом на 100%.

Вже за 4 місяці «лісову розсаду» буде висаджено на лісокультурних об’єктах підприємства, аби новостворені сосняки та діброви милували око усіх відвідувачів лісу.

Теги: ліс, посадка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні