У Польщі пропав українець

2
-1
У Польщі пропав українець
У Польщі вже кілька днів шукають українця Кирила Вознюка. Він вийшов у клуб і після цього з ним немає зв'язку й ніхто його не бачив.

25-річний дніпрянин зник 4 листопада. Близько 22:00 він вийшов з дому в місті Серпц й збирався йти на дискотеку в Борково-Косцельне, передає ТСН.

Він розмовляв з мамою телефоном аж до того моменту, коли заходив у клуб. Після того, як хлопець вийшов із закладу, його телефон відключений.

За даними журналістів, він сів у попутку й після цього зник.

Кирило працював у пекарні в місті Серпц, він був працевлаштований офіційно.

Роботодавець повідомив про зникнення хлопця 6 листопада. Зараз вся поліція міста задіяна в пошуках українця, його шукають за допомогою собак і квадрокоптеров.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого ви туди їдете туди, поляки вас за людей не рахуюють, ви там бидло хохляцьке, Європа знаходиться за Польщею і платять там в 5 раз більше, поляки самі там на заробітках
Відповісти
Це результат... польської політики до Східних кресів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні