--> Під волинською податковою мітингують водії «на бляхах» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під волинською податковою мітингують водії «на бляхах»

31
1
Під волинською податковою мітингують водії «на бляхах»
Під стінами Головного управління ДФС у Волинській області зібралися на мітинг власники автомобілів "на євробляхах".

Протест автомобілісти влаштували у п'ятницю, 10 листопада.

"6 вересня організація проводила в Києві загальноукраїнську акцію. Після цього керівництво комітету з податкової митної політики пообіцяло що розробить відповідний закон, який знайде вихід із ситуації і дасть людям можливість купувати доступні автомобілі. Так, як це відбувається у всіх країнах-сусідах", - розповів учасник руху "Авто.Євро.Сила", підприємець Ігор.

За його словами, Румунія, Польща, Литва, Німеччина та інші країни Європи продають доступні автомобілі, які можна купити за одну-дві заробітні плати.

"На жаль, у нашій країні це неможливо і ми сподівалися, що до листопада відповідний закон все ж приймуть. Адже він дасть можливість не тільки нам розмитнити автомобіль, а й зробить питання розмитнення доступним для українців", - вважає Ігор.

"На жаль останні події які відбувалися у Києві, Одесі, показали, що відбувається тиск на водіїв, які мають автомобілі з іноземними номерами", - додав чоловік.

Зазначимо, в Одесі поліція, митники та прикордонники виходять у спільні рейди. Серед порушників правил на дорозі, шукають машини, які незаконно перебувають в Україні.

Вітдак, учасники "Авто.Євро.Сила" вийшли на мирну акцію під стіни ДФС, аби там пояснили, на якій підставі відбуваються утиски "бляхарів".

Натомість керівник митниці Віктор Кривіцький запропонував мітингарям отримати відповіді на їх запитання у понеділок у селі Римачі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Халявщики та контрабандисти автомобілів.
Відповісти
лучанин ти дибіл
Відповісти
Сам ти дебіл.Ваші гроби вже всіх достали.
Відповісти
Однозначно "дибіл" людина розумна такого написати не зможе!
Відповісти
Перевірте в кожного з цих клоунів законність перебування тих корчів на території України. Впевнений, 1-2 авто і все...
Відповісти
Наївні люди,які нехочуть платити податки, зате вимагають безкоштовної освіти, медицини, субсидій. Більшість з бляхарів отримують субсидії .
Відповісти
Ви не знаєте всієї їнформації- це держава не дає розмитнити авто старше 7 років. Та де ж, корчі це жигулі 1990 р.в.
Відповісти
Корчі, гроби? Будь-яке авто з Польщі або Литви проходить там справжній техогляд і легко дасть фору відру з гайками типу ланоса по всіх показниках- комфорту, надійності, якості.
Наівні ті люди, які мають європейську ціну на газ, електроенергію, пальне та ін. , але не мають можливості купити доступне авто за доступною ціною, і з цим згідні.
Відповісти
уряд довів до такоі ситуаціі ? це вже бізнес митників
Відповісти
Прочитавши коменти я розумію, як багато розумово відсталих людей проживають поряд зі мною, вас як тупу худобу обдирають до останньої нитки, а ви і раді цьому, скажіть у якій європейській країні є такі космічні мита на авто, ще смішніше є те, що ціни на електроніку та продукти у Німеччині чи Польщі навіть нижчі ніж у нас (часто буваю там), зарплати навіть не буду порівнювати з нашими. Хтось ще пише про "корчі" привезені з Європи при цьому чомусь не помічає "корчів" у вигляді ВАЗів, ланосів, богданів, цей мотлох взагалі гріх випускати на дорогу. І не потрібно розповідати байки про те, що Євросоюзі люди переплачують більше під час проходження техогляду. Я бачу з таким рівнем свідомості населення не бачити нам європейського рівня життя в Україні ще років 50.
Відповісти
Купляй євро5 , доступне розмитнення на нормальне авто. Поважай українську екологію та закони. Неподобається в Україні- чемодан,бляха,ЄС.
Відповісти
"Купляй євро5 , доступне розмитнення на нормальне авто" ти серйозно))), я бачу далі свого району ти виходиш, якщо несеш подібну єресь, скільки тобі років? ти хоча б школу закінчив? "Неподобається в Україні- чемодан,бляха,ЄС" це просто шедевр))) я бачу тобі потрібно до друзів по ватному мозку, в Росію
Відповісти
"Поважай українську екологію та закони" подивись на стан екології у будь-якій країні Європи і порівняй з нашим, де скоро не залишиться жодного дерева у лісі у цьому винні "євробляхери"?, а про, які закони ти пишеш? про ті що написані проти людей, яких немає в жодній цивілізованій країні.
Відповісти
237 тис. автомобілів з іноземною реєстрацією перебувають в Україні незаконно
Відповісти
Тобто "незаконно" ти чув що небуть про конвенцію "Про тимчасове ввезення"
Відповісти
у суді розкажеш про свій погляд на закони.... торгові працівники переплбовують юристів у знанні законів?
Відповісти
Дибілко. Не слухай рішал які тобі нарозказували про конвенцію. На підставі тієї ж конвенції ти і позбудешся свого корча. Бля, не народ, клоуни. Теля продало, корча купило.
Відповісти
два ідіота, чи один))) хто вам сказав, що в мене авто на євро номерах, на відміну від вас, недалеких, я думаю про майбутнє. Це жах просто наскільки дурні люди бувають, типу пісяй в очі - то божа роса)). Чи ти власник автосалону, тоді все ясно, просто боїшся, що корито спід рила заберуть, от і відпрацьовуєш тут.
Відповісти
Ти хоч читав про, що та конвенція))) і ким вона створена, хоча нащо, краще про "рішал" написати, аби що небуть ляпнути.
Відповісти
"Теля продало, корча купило" я намагаюсь пояснити що в жодній демократичній, розвиненій країні відсутні подібні антинародні закони, а він мені про "теля"))) та катайся на "Богдані" скільки влізе всього за 4 грн. і головне думай про екологію та закони держави, а саме головне, не лізь у справи людей які хочуть змінити країну на краще, твій низький рівень інтелекту не дозволить дати корисну пораду.
Відповісти
"На підставі тієї ж конвенції ти і позбудешся свого корча", Ахаха, от ти бот і злився, сам підтвердив що закон в Україні як дишло куди повернеш туди і вийшло
Відповісти
Ти хоч знаєш скільки коштує розмитнення авто на євро 5? Якби знав то таку лободу тут би не писав, краще зарийся в нору з якої виліз і не показуйся до того часу поки не вивчиш дану тему. І так якби була адекватна ціна на розмитнення євро 5 як у Польщі то ситуації яка склалась можливо і не було.
Відповісти
Машини перебувають незаконно!!! Чому одним можна порушувати закон а іншим ні?
Давно пора всіх самих хитрих виловити!!!!!
Відповісти
Ще один "знаток" законів який далі свого носа не бачить, прочитай хоча б той "закон" перед тим як висрати тут комент
Відповісти
Народ, нащо вам доступні авто, краще на ішаках кататись, там відразу євро 12 і добриво можна прямо з вулиці згрібати, нащо тих західних капіталістів годувати? а якщо серйозно то ми йдемо до Європи чи як? де у Європі такі високі побори на Авто?
Відповісти
Двое в говне. Один по шею, а другой по самые губы. Тот, который по шею, пытается выбраться...
Второй кричит: - Hе нагоняй волну, мудак!
Відповісти
В точку!
Відповісти
А як бути тим, які не захотіли приймати участь в схемах і купили авто в салоні та сплатили великі податки для пенсійного фонду та на армію??? Їм також виходити на вулиці і кричати?чи від задоволення ваших потреб їм повернуть кошти? І не потрібно казати "хто вас заставляв купувати нове?"
Відповісти
Ти ідіот? То через це, всі вічно, повинні переплачувати подвійну ціну? А про те що наступні авто вони зможуть придбати дешевше ти не подумав? Доречі, щоб прояснити, я один з тих хто розмитнив авто згідно чинного законодавства і не хочу в майбутньому знов переплачувати. У вас логіка тупих рабів, якщо батьки у рабстві то і діти теж повинні бути рабами. Таке враження що тут коменти строчать малолітні дауни.
Відповісти
Тобто, нащо вибиратись з лайна, хай так буде? Адже більшість у ньому знаходиться, правильно? Дурачок, іди далі катайся на богданах
Відповісти
Що саме смішно, безмозкі дегенерати прикриваються податками на армію, ти дійсно вважаєш, що ці податки йдуть на армію? То ти наївний дурень, а куди ці податки йшли до війни? Може на дороги, чи на зарплати? І те і інше має найгірший стан у європі! Пригадую як колись, переганяв з колегами, ще в 2015, авто для фронту з Німеччини, бо наші фронтові медики не мали на чому перевозити поранених з поля бою, так ми тиждень простояли перед митницею, потім плюнунли на це, та кинули авто там же, вони ще пів року простояли там, поки наша доблесна влада, розрулила це питання, як гадаєш скільки житів могло бути врятовано за цей період?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні