--> У Луцьку спалах кору: у школі робитимуть щеплення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку спалах кору: у школі робитимуть щеплення

1
-2
У Луцьку спалах кору: у школі робитимуть щеплення
У Луцьку зареєстровано 11 випадків захворювань на кір, тому нещепленим дітям будуть проводити вакцинацію, що забезпечить імунітет на майбутнє.

10 випадків було зареєстровано у луцькій школі №25 та 1 випадок у Луцькому навчально-виховному комплексі №7- природничий ліцей, -повідомляє управління охорони здоров’я Луцької міської ради.

У цих закладах проведено комплекс протиепідемічних заходів у вогнищі кору.

Серед 11 дітей які захворіли на кір, 7 дітей не щеплені і є відмовниками від усіх видів вакцинації; 2 дітей не мають другої вакцинації у 6 років.

Відповідно до наказу МОЗ України, усім контактним нещепленим дітям у вогнищі інфекції кору необхідно провести вакцинацію якомога раніше, що забезпечить імунітет на майбутнє.

Відповідно до спільного наказу Управління охорони здоров’я Луцької міської ради, Луцького міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України», Управління освіти Луцької міської ради, у школі № 25 буде розгорнутий тимчасовий пункт щеплень для проведення вакцинації від кору усім не щепленим дітям (вакцина «Пріорікс» Бельгія).

Батьків учнів комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №25» просять привести своїх дітей в медичний кабінет школи 10 листопада 2017 року для проведення вакцинації від кору.

Батькам дітей, які відвідують заклади загальної середньої та дошкільної освіти та підлягають вакцинації від кору, необхідно звертатися у відділення профілактичних оглядів дітей комунального закладу «Луцька міська дитяча поліклініка»( пр.Волі,3а, 5-й поверх).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У школі тисячі дітей, а 11 захворіло,то треба всім робити щеплення.Ото робіть спочатку привселюдно своїм дітям.Що не можете відмити бабла, краще від ботулізму і сказу вакцини привезіть, а тоді заставляйте нас бути вашими підопитними кроліками. Не маєте права заставляти, коли ми не хочемо.Ми люди, а не скотина.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні