Екс-директора луцького електротранспортного підприємства суд поновив на посаді

7
6
Екс-директора луцького електротранспортного підприємства суд поновив на посаді
Підставою для цього є рішення суду про поновлення на посаді.

Колишній директор «Луцького підприємства електротранспорту» Ігор Грицюк добивається поновлення на посаді. Про це він повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Разом із представником державної виконавчої служби учора 7 листопада 2017 вручив працівникам загального відділу Луцької міської ради постанову про примусове виконання рішення суду щодо мого поновлення на посаді директора КП "Луцьке підприємство електротранспорту".

Сьогодні у відділі кадрів мерії повідомили, що відділ кадрів не готовий прийняти мою заяву про поновлення на роботі на підставі рішення суду, попросили зареєструвати заяву у ЦНАПІ. Зареєстрував. Чекаю на витвори, провокації і істерики», - пише Ігор Грицюк.

На суді стало відомо, каже він і про те, що звільняли директора ЛПЕ без погодження з Мінінфраструктури.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І куди тепер діда подіти? Якщо має права-хай водієм іде.
Відповісти
Поновити, щоб добив комунальний транспорт?
Відповісти
Ви краще поцікавтесь скільки тролейбусів ходило при Грицюку і скільки зараз. І запитайте Пуца чому так мало зараз тролейбусів. І все тихо і всім добре.
Відповісти
І це знову за рахунок платників податків міськрада буде оплачувати за вимушений прогул Грицюку і Вусенко?То може вже пора притягувати до криміналу за таку юридичну безграмотність Поліщуків,Недопадів Пустозвонів.А що зцього приводу скажуть Волинські новини?
Відповісти
На жаль за вимушений прогул Грицюку заплатить не міська рада, а ЛПЕ. І дуже сумніваюсь, що в майбутньому ці збитки будуть стягнуті з Поліщука (як посадової особи, що незаконно звільнила з роботи директора ЛПЕ) як того вимагає трудове законодавство.
Відповісти
А тим часом поліщук ходить "сліпим" на роботу. Експериментує, щоб привернути до себе увагу, бо більше не має чим. Наступний експеримент - одягне на голову рожевий презерватив з "вусиками". Буде ще більша увага. Є народне прислів*я: Якщо собака не має роботи, то лиже яйця . Краще й не скажеш.
Відповісти
ВІТАЮ З ПЕРЕМОГОЮ ! Так потрібно робити всім, кого виїли з роботи. ЗАХИЩАЙТЕ СВОЇ ПРАВА !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні