У Луцьку влаштували облаву на гральні заклади

14
0
У Луцьку влаштували облаву на гральні заклади
Учасники громадського формування "Національні дружини" у Луцьку заблокували гральні заклади "Золота підкова" мережі "М.С.Л." та вимагають їх закрити.

Таку акцію вони влаштували вівторок, 7 листопада у вечірню пору, - пише ВолиньPost.

Декілька десятків зайшли в заклади на вулиці Лесі Українки та проспекті Перемоги. Звідти попрохали вийти відвідувачів. Потім на меблях наклеїли наліпки "Національних дружин".

Також активісти звернулися до працівників закладів та їхніх керівників з вимогою закрити об'єкти, адже згідно постанови Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) компанію "М.С.Л." внесено до санкційного списку.

"Компанія "М.С.Л." створила цілу мережу ігрових клубів, таких як: "Золота підкова", "Спортліга", "Лотомаркет", "Золотий тріумф". Всі ці бариги та шарлатани прикриваються купою недійсних документів, не сплачують податки та взагалі знаходяться під санкціями РНБО. А насправді там працюють справжні ігрові зали, де українці витрачають шалені кошти, які потім перетікають у кишені кремлівських бізнесменів", - йдеться в заяві, яка опублікована на сайті Національного корпусу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви уже смішно виглядаєте протягом 3 років з своїми облавами щотижневими на гральні автомати і незаконний нічний продаж алкоголю. Як Порошенко, Аваков і Луценко у боротьбі з корупцією. Клоуни
Відповісти
А якщо ваш чоловік чи син просаджував би гроші і займав в борг для цього? Що б тоді ви їм влаштовували? Цирк?
Відповісти
А Вам, шановна, яка різниця, це вже її діло... А дана компанія (МСЛ), або справа має бути в компетенції правоохоронних органів (поліції, прокуратури і т. ін.), а не якоїсь там "національної дружини" - дядьків в балаклавах, без прав та обо'язків...
Відповісти
Якщо вони отак нахабно не дивлясись на санкціі працюють,то видно мають високих покровителів,і до одного місця іім оті облави...
Відповісти
Ми не повинні чекати доки жидо-пороршенки, криваві пастори, тощо щось зроблять для нас,цього не буде, не дочекаємося. Такі хлопці, як ці в балаклавах скоріше лад наведуть, сподіваюся ми їх підтримаємо. Слава Україні!
Відповісти
да пасасуть вони скоріше, йопт! це тупо беспридел! хто це такі? збор блатних і ніщих, які тупо работають по бесприделу і тільки там де вигідно. Скоро окрема група правильних пациків буде відловлювати цих нацдружинців і тупо піздить! Повірте, вже зовсім скоро!
Відповісти
Слухай,цинкуй базар,бо складається враження що навколо одні "зеки".
Відповісти
А з яких то пір МСЛ стало російською? Компанія близько 45 років працює в Україні і має відповідні документи. Сануції проти них є незаконними. Навіть в гпу так сказали, але комусь це вигідно внести компанію в чорний список. А ці пацики в балаклавах таке ж бидло, як і влада наша. У всіх розвинутих країнах легалізований азартний бізнес. На законному рівні. Але нам до них як до неба рачки.
Відповісти
Ну да ,перше що нам треба зробити, це легалізувати азартний бізнес, бо все інше в нас просто отлічно, зашибісь. Може, в розвинутих країнах і так, а ми до розвинутих яким боком? Тож і виходить, що коваль коня кує, а жаба ногу підставляє.
Відповісти
Ну з чогось треба починати.
Хто би що не казав, а гроші надходили б в казну держави, і не малі.
Ці кошти можна спрямовувати на розвиток спорту, пенсійний фонд наповнювати. Щось типу того.
Чому би не легалізувати видобування бурштину?
Всеодно ми ним не користуємося, так чому на цьому не заробляти від продажі іншим країнам?
Відповісти
Аліні- добуваня бурштину вже видно давно легалізоване - так як комусь треба і в тих долях як треба, бо не товкли б воду в ступі десять років
Відповісти
Якщо так міркувати, то можна легалізувати і наркотики, то ще більше,можливо, грошей надходило б в казну. А то за 20 літрів бражки, як з помпою заявлено в новинах волинських( хоч би не позорились) є покарання, а азартний бізнес ітак процвітає, так давайте ще йому допоможемо
Відповісти
Ми - бідна країна, яка преться в Європу.
ГРЕЦІЯ теж бідна країна. Постійні кредити, низьки з/п. Як в нас.
Але навіть вони зуміли легалізувати ігорний бізнес. Саме за рахунок нього вони поповнюють свій бюджет. В першу чергу від туристів.
Ми теж так можемо. У нас повно красивих місцьв Україні. Куротний Буковель, сонячна Одеса. Крим - просрали, на жаль.
Легалізувати потрібно хоча би букмекерів. Там все залежить виключно від своїх знань. Це не однорукі бандити. Хоча кажучи по правді, навіть там час від часу виграють. Є знайомий чоловік. Коли не зайде зіграти в "однорукого" то завжди виграє.
У 2018 році в Києві пройде фінал ЛЧ по футболу серед жінок та чоловіків.
Це буде багато туристів. Більша частина - це чоловіки. Кожен любитель футболу для більшого адреналіну зробити символічну ставку.
Грає улюблена команда і на неї букмекери дають кф: 3. Ставите 100грн, і виграєте 300грн. Якщо команда програє - нічого страшного. Фани йдуть зі своєю командою, до кінця.
Так що це вигідно і безпечно.
А автомати можна поставити в готелях 4* та 5*
Відповісти
Кудись поділось одне повідомлення одного автора, там де автомати автоматами, а от шо то за національні дружини?
На мою думку - це пси Гунчика або Палиці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні