Або вони всі хворі, або дуже хитрі, – Гунчик про призовників, які ухиляються від армії

7
-8
Або вони всі хворі, або дуже хитрі, – Гунчик про призовників, які ухиляються від армії
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповів, що думає про «нічні облави» на призовників та чи будуть влаштовувати їх в області.

«На раді оборони ми розглянули ситуацію з виконанням призову і в нас немає катастрофічної ситуації, ми десь на 90 % виконуємо план призову», - зазначив Володимир Гунчик.

Він повідомив, що разом із тим, 3700 волинян не з’явилися на призовні дільниці:

«Люди забули закон і свої зобов’язання. Ми думаємо разом з військкоматом і поліцією, як вплинути на це питання. Звичайно, ми намагаємося зробити це через публічні заходи. Ніяких оперативної операцій ми не плануємо, але є відповідна межа, до якої держава повинна доходити, коли військкомати виконують завдання за рахунок жителів сільської місцевості».

Очільник Волині обурився, що у вихідні, наприклад, у Луцьку, молодь «гуляє до ранку», але не йде у військові комісаріати.

«Або вони всі хворі, але при цьому сидять у закладах, або вони дуже хитрі і думають, що сільська місцевість потягне план призову. Поки що ми пробуємо роз’яснювати ситуацію. Рейди, які були у Львівській області, у Києві – сигнал для призовників, що держава помаленьку звертає увагу на недотримання законодавства», - підсумував Володимир Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а шо вони мають біля тебе сидіти. Не узагальнюте - молодь це і дівчата і ті хлопці, що вже відслужили. і ще інше. Клуби створені для того, щоб туди ходити. а поведінка- це вже особита справа.Не ліпіть все в купу. Дайте людям спокійно пожити Своїх родичів відправляйте , ане по закрдонах вчаться, живуть...
Відповісти
А що старому Гунчику робити? Сидіти на печі! Онуків няньчити ! Дорогу молодим!
Відповісти
Зі своїх дітей починайте. Покажіть приклад.
Відповісти
нехай сини депутатів ВР піз.....ть!
Відповісти
А твої сини служили? А Гунчик?
Відповісти
За що служити? кому? в СРСР все було народне і служили народу 2 роки. Тепер все приватне, народ кинули в черговий десятий раз .. так хай би розяснили без пропагандистського бла-бла-бла кому та служба потрібна і кого вона обороняє - тих що ограбили і бояться що в них награбоване такі-ж відберуть??
Відповісти
Звертайте ато і по хатах...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні