Нічна аварія у Луцьку: розтрощені машини заблокували рух на Чернишевського. ФОТО

2
-2
Нічна аварія у Луцьку: розтрощені машини заблокували рух на Чернишевського. ФОТО
Автомобілі “Рено Кенго” та джип “Черокі” стукнулися на вулиці Чернишевського у Луцьку: водій джипа, обганяючи машину, виїхав на зустрічну смугу – і боком врізався у білу “Рено”, яка їхала назустріч.

Аварія сталася в ніч на неділю, 5 листопада на вулиці Чернишевського поблизу обласної інфекційної лікарні, інформує власкор Волинь24.

Джип їхав зі сторони центру міста, “Рено” – з боку вулиці Ковельської.

Обидва водії виявилися тверезими й до того ж в аварії не постраждали. Водій джипа визнав свою провину.

Понівечені машини перекрили рух на вулиці. В заторі був навіть рейсовий автобус міжнародного сполучення. Машини довелося розтягувати спецзасобами, аби звільнити рух

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову бляхар
Відповісти
До чого тут бляхи, якщо права купили і в голові пусто. Ніби у нас тільки на бляхах аварії. А з українською реєстрацією ЛЮДЕЙ не ЗБИВАЮТЬ!!! Не номерні знаки винні, а ТЕ що знаходиться між кермом і сидінням.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні