Хто на Волині найбільше заробляє

4
-13
Хто на Волині найбільше заробляє
У Волинській області найбільшу зарплату отримують в органах державного управління й оборони, обов'язкового соціального страхування, а також у фінансовій, страховій діяльності та переробній промисловості - понад вісім тисяч гривень.

Про це йдеться в сюжеті «12 каналу».

Митці і медики, судячи із зарплат – не найшанованіші професії. Вони отримують менше 4,5 тисяч гривень Такі ж доходи і в працівників сфери адміністративного та допоміжного обслуговування, наданні послуг та комунальників. Це найнижчі зарплати в регіоні.

На Волині середня номінальна заробітна плата у вересні у порівнянні з серпнем виросла більш як на чотири відсотки і становила шість тисяч сто гривень. А ось реальних грошей почали плати лише на два відсотки більше.

Щодо заборгованості перед працівниками, то в жовтні вона зросла в порівнянні з вереснем на сім мільйонів гривень. Зараз волинські працедавці винні найманим робітникам на сім мільйонів гривень.
Зараз волинські працедавці винні найманим робітникам понад 27 мільйонів гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Додайтет уди ще й бібліотекарів у них зарплата 6-12 тисяч.Більше,ніж у шахтарів і в АТОВців,страшно важко працюють
Відповісти
А ще спитайте скільки платить директор Санрайзу своїм водіям? А платить зась вони тільки розписуються у відомості а хто незгідний на вихід .і це вже не один рік
Відповісти
Бережіть робочий клас. А то скоро будете самі лопатами махати, поки наші будуть працювати на поляків. А не держимордам платити.
Відповісти
Забули про газовиків. Там зарплата від 50 тис. грн до 250 тис грн.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні