На Волині лісників застукали за незаконним полюванням

11
2
На Волині лісників застукали за незаконним полюванням
Посадові особи Ківерцівського лісництва попались на нібито незаконному полюванні.

Застукали їх 28 жовтня інспектори національного природнього парку «Цуманська пуща».

Вони перевіряли дотримання законодавства про полювання на території Партизанського лісництва ДП «Цуманське ЛГ».

На лісовій дорозі знайшли три автомобілі: ВАЗ «Нива», Тойота та Нісан. Останній залишив місце події до прибуття поліції.

Інспектори з’ясували, що в кварталах 33,28 Партизанського лісництва, які належать до земель природно-заповідного фонду загальнодержавного значення, проводиться облавне полювання на мисливських тварин. Тут виявили близько 12 мисливців зі зброєю.

Присутній директор ДП «Цуманське ЛГ» Володимир Туревич нібито всіляко перешкоджав працівникам державної охорони у виконанні своїх посадових обов’язків і сказав мисливцям не надавати будь-яких дозвільних документів на полювання та залишити місце полювання із зброєю. Врешті-решт один з єгерів таки показав ліцензію на відстріл однієї козулі.

На місце події викликали поліцію. Правоохоронці вилучили дві гвинтівки з автомобіля ВАЗ «Нива», що належить ДП «Цуманське ЛГ».

В подальшому працівники парку обіцяють підготувати офіційне звернення в національну поліцію України для проведення перевірки та юридичної оцінки дій мисливців і посадових осіб ДП МГ « Звірівське» та ДП « Цуманське ЛГ».

В прес-службі обласного управління лісового та мисливського господарства також запевнили, що перевіряють ці факти.

«Особлива увага при цьому звертається на обставини щодо перебування в мисливських угіддях службового автомобіля, недотримання правил зберігання мисливцями зброї, що призвело до винесення відповідних адмінпротоколів правоохоронними органами, та щодо компетентності, правомірності та етичності дій усіх учасників інциденту», - йдеться у повідомленні лісників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі перевірки мають бути постійними, бо полювання для поважних людей влаштовують регулярно. Взимку самі ж працівники лісництв, зокрема в Звірові, підступно відстрілюють дичину прямо біля годівниць з розкладеним кормом. А скільки дичини за участі Колісника винищили...
Відповісти
Я розмовляв з Парківцями, вони готові рейдувати постійно, але на чому? В парку не має будь-якого службового транспорту, їздять своїми машинами і заправляють авто за свій кошт. Ентузіасти, але голі та босі
Відповісти
Не зрозуміло до чого у цій статті посадові особи Ківерцівського лісництва? Ківерцівське лісництво відноситься до ДП "Ківерцівське лісове господарство". А люди, яких ви згадуєте у своїй статті не працюють у Ківерцівському лісництві!!!
Відповісти
Нарешті доскакався полішук Туревич.Думаю,що Кватирко і Бондар дадуть належну оцінку "діяльності" цього зарозумілого горе директора.
Відповісти
Директор, який не знає де угіддя його, а де заповідника підставив порядних людей, які купили ліцензію . Виходить, що Туревич тупіца. . Знаю одного який дає безкоштовно десятки тонн зерна для годівлі тварин майже усіх лісгоспів. Як не Стидно Туревичу перед такою поважною людиною.
Відповісти
Назвіть всіх учасників полювання.Щоб знали хероів. Якщо такі голодні і немають що істи -потрібно допомогти. Якщо хочуть постріляти-военкома. В АТО можна постріляти.Ці полювання організовуе обл.управління ще за часів Колісника.Навіть персонал в Ківерцях тримають щоб "жратву" готовили . А тепер самі щей себе перевіряти будуть. Верх цинізму.
Відповісти
Назвись ти і напиши свою адресу.
Відповісти
Зловилиб в Лукашенкаб, то бувби і конфіскат, і штраф, і років пять без права полювати і дупа в милі!!!!!!
Відповісти
Увага є інформація шо на територіі школи міліції яка знаходиться в Сокіричах ,зрізано не законо 30 дубів діаметри 60 80 90 перевірте цю інформацію дякую.
Відповісти
НЕ ВЖЕ Є НА СВІТІ СПРАВЕДЛИВІСТЬ?
Відповісти
Погоджуючись цілком, що за таке треба гнати в шию. Не розумію, який сенс у полюванні заради задоволення. Але, Шановні, таке полювання не перше і не останнє. А пофінансоване і організоване воно ким? Тими ж Кватирком і Колісником, для усунення з посади Туревича. А ще цікаво чому Колісник, який був разом з Туревичом на тому ж полюванні продовжує працювати? Чому його ніхто не зловив? Якщо звільняти то усіх. А то я бачу що старого Колісника наче вже нема на посаді, але досі всіх його пішаків оминають всі покарання.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні