Лучанці не заплатили за роботу у благодійному фонді

2
4
Лучанці не заплатили за роботу у благодійному фонді
У Луцьку студентці Вікторії Махновській не заплатили за роботу в благодійному фонді “Серце на долонях”.

Про це лучанка написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Представники Благодійного Фонду «Серце на долонях» ошукують стажерів та працівників. Про факт невиплати обіцяного, я дізналася лише після того, як сама спробувала «підзаробити» у підприємиці Юлия Дейнека, яка є засновницею цього «благодійного фонду». Це трапилося ще у середині липня-серпня цього року. Надворі листопад!", - йдеться у дописі.

Дівчина зазначила, що у благодійному фонді окрім поліграфії та дизайну, вона допомагала з інформаційним напрямком (писала релізи, робила розсилки, запрошувала журналістів на заходи, робила моніторинг ЗМІ про згадки щодо проведених заходів тощо).

"Це, бувало, робила вночі, коли мала час, або й тоді, коли зовсім його не мала. Це мені ПОДОБАЛОСЯ, по-справжньому! Попри дуже обмежені дедлайни, вдавалося робити банер на сцену розмірами у метрах з сьогодні на завтра, і писати по декілька новин на день", - пише студентка.

"Однак, після «стажування», я так і не змогла отримати обіцяні кошти. І не лише я. Таких людей, котрі вкладали душу в «благородну» тему і справді кайфували від роботи – багато. Від нас – стажерів, які вірили в цю справу, згодом просто не брали слухавку, не відписували у вайбері, і вмикали автовідповідач, як тільки питання стосувалося коштів… Мені не відзвонилися/не відписали за понад півтора місяці часу! Лише вчора «збили» дзвінок і обіцяли передзвонити, але так і не сталося", - обурюється Вікторія Махновська.

Також дівчина опублікувала декілька скрінів з переписки з представниками Благодійного фонду та листування з людиною, яка теж потрапила на «гачок».

"Під час листування також дізналася, що людям досі не віддали трудові книжки(!). Сказати точно, скількох людей ошукали на з/п юридичні особи благодійного фонду «Серце на долонях» - важко, проте можна припустити, що таких – чимало", - зазначає лучанка.

"Єдине прохання – призупиніть таку «діяльність», або ж не розказуйте на кожній зустрічі з стажерами, що сумлінно сплачуєте податки, і своїми заходами супер-сильно хочете допомогти назбирати на кювез для діток", - додала Вікторія Махновська.

Видання Волинь24 намагалось зв’язатись з представниками благодійного фонду, але, на жаль, відповіді ми так і не дочекалися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оййй... то хай гусь їй решить це питання! втф стільки шуму з нічого?
Відповісти
Фонд благодійний,то робота там "благодійна"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні